tirsdag den 26. marts 2013

TV-serien HANNIBAL er "shockingly gory"

Jeg er stadig skeptisk med hensyn til TV-serien HANNIBAL, der har vores egen Mads Mikkelsen i titelrollen som dr. Hannibal Lecter. Nu har Paul Doro fra Shock Till You Drop set de fem første afsnit, og han er meget begejstret. "The stab at classy horror mostly succeeds due to excellent performances from the leads, genuine suspense and surprises, well-constructed short and long-term mysteries, and an appropriately disconcerting mood that permeates the action right from the start", skriver han.

Det bemærkes også, at serien er "shockingly gory at times. Horror fans should be pleased". Paul Doro giver serien en karakter på 8 ud af 10. Du kan læse hele hans anmeldelse her. HANNIBAL har premiere her i landet den 14. april på Kanal 5.

2 kommentarer:

  1. "Shockingly gory" ? Det er en amerikansk network TV serie, der bliver sendt på NBC og de plejer ikke at gøre sig i specielt blodige serier. Men det kan da godt være, at de føler kabel TV ånder dem i nakken og de derfor laver noget der er lidt vildere end de plejer.

    SvarSlet
    Svar
    1. De føler nok, at kabel-TV-serierne render med en del af opmærksomheden - og måske at de andre landsdækkende kanaler i USA har opdaget, at man kan tillade sig meget. CSI-serierne er f.eks. pænt splattede.

      Slet