mandag den 5. august 2013

THE VAMPIRE DIARIES sæson 4 - nu på TV3+

Som jeg før har nævnt her på bloggen, så er der et eller andet ved THE VAMPIRE DIARIES, der har bidt sig fast i folk. Det er i hvert fald en serie, jeg får rigtig mange spørgsmål om - både på e-mail og i kommentarerne til de indlæg, jeg har skrevet om fænomenet.

Et af de hyppigste spørgsmål går på, hvornår TV3 tager hul på at sende sæson 4. Det er der nu endelig kommet lidt af et svar på. På TV3's Facebook-side skriver de nemlig, at sæson 4 starter den 4. september kl. 11.05 på TV3+. I øjeblikket genudsender de på TV3+ hele sæson 3 med et afsnit alle hverdage, og det ser ud til, at de bare fortsætter med sæson 4, når de bliver færdige med sæson 3.

Nu har kanalen ikke offentliggjort deres detaljerede program så langt frem, men jeg kunne forestille mig, at de brænder hele sæson 4 af som en hverdags-serie, så de bliver færdige med den pr. udgangen af den første uge af oktober. Nu vil mange fans formentlig være skuffede over, at serien bliver sendt om formiddagen (muligvis med nogle tilfældige genudsendelser sent på natten ligesom med sæson 3), men sådan bliver det åbenbart.

Sæson 4 udkommer på dvd og Blu-ray i England den 26. august, men det er endnu uklart om der vil være danske undertekster på eller ej.

...og så tager vi den lige en gang til for prins Knud. Du er velkommen til at kommentere THE VAMPIRE DIARIES her på Skræk og Rædsel, men jeg sletter alle kommentarer med links til hjemmesider, hvor man "gratis" kan se serien.

4 kommentarer:

 1. Man kan kun undre sig over, at Tv3 vælger at sende serier som denne og Supernatural om dagen. Men man må jo ud og købe dem, så man kan nyde dem, når man har tid - eller håbe at f.eks. netflix får sæsonerne hurtigere på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. TV3 lagde ud med at sende THE VAMPIRE DIARIES kl. 21.00, hvilket i første omgang gav pæne seertal - men tallene er utvivlsomt dalet siden da, når nu serien er planlagt til at komme i dagtimerne (på et tidspunkt hvor det meste af målgruppen næppe er hjemme til at se den).

   Slet
 2. Hvem er hjemme om formiddagen?? Det er jo der TV3 har valgt at sende serien, desværre:-(

  SvarSlet
  Svar
  1. den kommer også om morgen kl.6-45

   Slet