onsdag den 21. januar 2015

Adam Green tager på turne med sin nye skrækfilm

DIGGING UP THE MARROW er titlen på instruktøren Adam Greens nyeste gyserfilm, og nu er den langt om længe på vej ud til et større publikum - men det bliver på en noget anderledes måde. Green, der tidligere har lavet fan-favoritter som HATCHET og FROZEN, har arbejdet på filmen siden 2010 sammen med kunstneren Alex Pardee, og den er lavet som en dokumentar, hvor Green spiller sig selv. Historien får så et twist i form af skuespilleren Ray Wise, der spiller detektiven William Dekker, der mener at kunne bevise, at monstre er virkelige - og at han ved, hvor man skal lede.

På rollelisten finder man også navne som Kane Hodder, Tom Holland, Mick Garris, Don Coscarelli, Lloyd Kaufman og Tony Todd, så det lyder på ingen måde kedeligt. Og det skulle filmen i den grad heller ikke være. Den havde verdenspremiere i august ved FrightFest i London, og der var den et hit. Nu skal filmen på turne i USA fra den 12. februar i USA, hvor Adam Green og Alex Pardee vil være til stede ved fem forestillinger i fire stater.

Med sig har de en udstilling af Pardees kunst, diverse tegninger og udkast til filmen samt et af de monstre, der er blevet brugt under indspilningen, Publikum får fornøjelsen af en Q&A med de to, og der vil være mulighed for at købe eksklusivt merchandise. Alt dette leder op til den 20. februar, hvor DIGGING UP THE MARROW slår sig ned i Los Angeles i Laemmle North Hollywood Cinema, hvor den skal køre i 14 dage. Samme dag får den premiere på video on demand, så den når ud til et større publikum.

Senere vil den dog dukke op til andre biograf-forestillinger rundt om i USA, men disse datoer er endnu ikke kendt. Det er lidt interessant, at man på den måde promoverer en film ved at lave nogle unikke events op til den digitale premiere. Man må sige, at vi lever i en helt ny verden. DIGGING UP THE MARROW udkommer på dvd og Blu-ray den 24. marts.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar