onsdag den 19. oktober 2016

Hov, der var jo lige et nyt nummer af FANGORIA

Man skulle ikke tro det, men FANGORIA lever endnu; ganske vist ikke på fuld styrke, men der kommer af og til et par spjæt fra den gamle horror-kæmpe. I går fik jeg en mail om, at det seneste nummer var klar i deres digitale kiosk, og abonnenter kunne downloade det som en PDF-fil. Det har jeg gjort, og det er noget af en skuffende affære.

Ganske vist har man engageret Kevin Smith som gæste-redaktør (det er ham med RED STATE, TUSK og YOGA HOSERS), og nummeret bærer ikke alene præg af de film, han har instrueret, men der er er også en del om film, han holder af som f.eks. MOTEL HELL. Men det hele er præsenteret i et kedeligt og funktionelt layout, der ikke inviterer til at kaste sig over artiklerne. Alt for kompakt og uinspirerende.

Der er et par enkelte artikler, jeg skal have kigget nærmere på, men nu er det heller ikke så fedt at læse bladet som en PDF. Efter sigende skulle en fysisk version være på vej, hvilket abonnenterne vil få nærmere besked om inden så længe. Men nu er det altså fire numre (nr. 345-348), der endnu ikke har været forbi et trykkeri, så man begynder at blive lidt bekymret.

Ifølge bladets hjemmeside, så har det seneste nummer også været ekstra længe undervejs, og det skyldes både eksterne og interne udfordringer. Hmm ... ja, man har god grund til at være bekymret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar