tirsdag den 19. juni 2018

Se den originale THE EVIL DEAD fra 1981 i de danske biffer til Halloween

Sidste Halloween havde danske horror-fans mulighed for at se Dario Argentos SUSPIRIA på det store lærred i en stribe biografer landet over. Til næste Halloween diskes der op med en anden klassiker, som rigtig mange fans nok aldrig har haft mulighed for at se i biografen, nemlig Sam Raimis THE EVIL DEAD fra 1981. Hele 18 Nordisk Film-biografer sætter filmen på plakaten til en særvisning onsdag den 31. oktober, så det er bare med at få bestilt en billet. Du kan se THE EVIL DEAD i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Frederikssund, Greve, Herning, Hillerød, Kolding, Køge, Lyngby, Nykøbing Falster, Næstved, Randers og Taastrup.

5 kommentarer:

 1. "Evil Dead 2" blev i øvrigt vist første gang på et dansk biograflærred i 1998, da jeg fik lejlighed til at arrangere et halloween-maraton i Scala Biograferne. Jeg viste den sammen med "Halloween H20" og den svenske "Evil Ed".

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt huske, at der var nogle særarrangementer i Scala, men jeg nåede desværre aldrig at deltage.

   Slet
 2. Fedt, at Nordisk Film viser THE EVIL DEAD!

  Jeg så både den og EVIL DEAD II ved en all-nighter i en anden Scala, nemlig Scala Cinema Club i London i 1989/90. De to sidste film på programmet den nat var HELLRAISER og HELLBOUND: HELLRAISER II.

  SvarSlet
  Svar
  1. Wow, fantastisk program. Du har sikkert set, Jack, at der om fire måneder udkommer en bog om den legendariske kultfilmbiograf, "Scala Cinema, 1978-1993" af Jane Giles.

   Slet
  2. Det lyder bare så herligt, at man kunne komme ind og se den slags ting.

   Slet