torsdag den 30. august 2018

Steen Langstrup på vej med ny horror-roman, som i første omgang udkommer som lydbog

En af Danmarks absolut bedste horror-forfattere, Steen Langstrup, er snart aktuel med en ny skræmmende roman. Titlen er FRYGT FABRIK FÆLDE, og den beskrives som forfatterens længste gys siden den monumentale PLANTAGEN.

Handlingsbeskrivelsen lyder som følger: En gruppe urban explorers i selskab med en kunstfotograf besøger et gammelt fabriksområde i hjertet af København. Fabrikken har været nedlagt i årtier. Den har tilsyneladende fået lov til at ligge uberørt hen bag den høje mur, der omkranser området. Der er ingen tegn på, at der har været andre mennesker på fabrikken i mange år. Intet affald, ingen graffiti, ingen knuste ruder. Det er en lun sommerdag, den fredag gruppen besøger stedet. Men allerede inden mørket falder på, forstår de, at de ikke er alene på fabrikken.

Det specielle ved FRYGT FABRIK FÆLDE er, at den i første omgang udkommer som lydbog i ti afsnit, indlæst af Grete Tulinius. Helt eksklusivt vil den være tilgængelig på eReolen, og det første afsnit, "Et glemt sted husker", udkommer den 7. september. Herefter vil man kunne høre et nyt afsnit hver fredag, og det hele rundes af den 9. november med det 10. og sidste afsnit. Derefter vil det være muligt at erhverve sig lydbogen fra andre platforme og bogen udkommer da også på papir og som e-bog. Du kan læse mere om Steen Langstrup på forfatterens hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar