torsdag den 7. marts 2019

Den oprindelige PET SEMATARY-film genudgives i en 30th Anniversary Edition her i Danmark

Fra den 4. april kan man i de danske biografer opleve den nye filmatisering af Stephen Kings roman PET SEMATARY fra 1983. Filmen er instrueret af Kevin Kölsch og Dennis Widmyer, der tidligere har lavet den fascinerende og intense STARRY EYES. På rollelisten finder man blandt andet Jason Clarke, John Lithgow og Amy Seimetz.

Men bogen, der på dansk er kendt som DYREKIRKEGÅRDEN, blev allerede filmatiseret i 1989 med Mary Lambert som instruktør. Den kom op i bifferne herhjemme under titlen ONDSKABENS KIRKEGÅRD, og det er en af de bedste Stephen King-film nogensinde; isnende uhyggelig og svær at ryste af sig (så glemmer vi i øvrigt alt som den jammerlige fortsættelse - du ved den der med Edward Furlong).

Den originale PET SEMATARY har tidligere været udgivet på dansk dvd, men der er ingen tvivl om, at den nye film kan få gang i salget af nogle flere eksemplarer. Derfor er det glædeligt, at den bliver udgivet den 28. marts af Paramount i hele fire forskellige udgaver - og ja, vi snakker om en nordisk release med danske, svenske, norske og finske undertekster. Du kan købe filmen på dvd, på Blu-ray, på 4K Ultra HD og så endelig i en steelbook, som indeholder både dvd- og Blu-ray.

Officielt kaldes udgivelserne for 30th Anniversary Edition, men man skal lige være opmærksom på, at dvd-udgaven åbenbart ikke kunne finde plads til noget ekstramateriale - her skal man gå efter Blu-ray eller 4K Ultra HD, hvis den slags er vigtigt for en.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar