lørdag den 16. marts 2019

Den tredje film om Annabelle-dukken får titlen ANNABELLE COMES HOME

Den 27. juni får den tredje THE CONJURING-spinoff-film om den dæmoniske Annabelle-dukke premiere i de danske biografer, og den får titlen ANNABELLE COMES HOME. Det har Warner Bros. afsløret i en ultrakort teaser for filmen. Handlingen skulle koncentrere sig om Warren-ægteparret og fortælle historien om, hvordan deres datter blev terroriseret af den onde dukke. På rollelisten finder vi Mckenna Grace, Patrick Wilson og Vera Farmiga.

Instruktøren denne gang hedder Gary Dauberman, og han er på alle måder på hjemmebane, eftersom han har skrevet manuskripterne til ANNABELLE, ANNABELLE: CREATION og sandelig også THE NUN. Nu har jeg ikke været specielt imponeret af nogen af dem - især var ANNABELLE: CREATION en kæmpe skuffelse for mig. Den er mange fans nemlig rigtig glade for. Men nu får vi se til sommer, når Annabelle vender hjem.

Når vi snakker THE CONJURING-spinoff-film, så annoncerede de på et tidspunkt en THE CROOKED MAN-gyser - efter et af monstrene i THE CONJURING 2 - men den er for alvor ikke rigtig blevet til noget. Til gengæld har man fundet en instruktør til THE CONJURING 3 - det bliver Michael Chaves, som står bag denne kommende THE CURSE OF LA LLORONA. Plottet i 3'eren er en smule uklart, men flere kilder nævner, at vi kommer til at møde en varulv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar