lørdag den 9. marts 2019

THE ROCKY HORROR SHOW folder sig ud på de skrå brædder i Aarhus og Odense

Der er som sådan ikke noget uhyggeligt ved Richard O'Briens musical THE ROCKY HORROR SHOW, men den ville næppe eksistere, hvis det ikke var for en stribe af fortidens herlige skrækfilm. Og så kan man ikke komme udenom, at sangene er vidunderlige. De fleste fans kender nok bedst filmatiseringen THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW, men teater-udgaven kommer op med jævne mellemrum.

I perioden den 3. maj til den 15. juni 2019 kører den på Store Scene på Aarhus Teater, og teatret opfordrer publikum til at klæde sig ud og være en del af løjerne - lidt i stil med biograf-visningerne. Teatret skriver blandt andet om forestillingen: "THE ROCKY HORROR SHOW er en djævelsk underholdende hyldest til science fiction og ufrivilligt morsomme B-gyserfilm. Musicalen er skabt af Richard O’Brien og danser af sted på plateausko og musikalsk kærlighed til 50’ernes rockabilly tilsat 70’ernes glamrock. Figurer og handling er samplet fra gyserkataloget og Outer Space. Parret Brad og Janet farer vild i en stormfuld skov og strander på et mindre slot, hvor Riff Raff, den skumle butler med pukkelryg, byder dem ind. Her huserer den gale videnskabsmand Dr. Frank-N-Furter – spillet af Aarhus Teaters Jacob Madsen Kvols - som i bedste Frankenstein-stil afslører sit nykreerede monster, den platinblonde, fysisk perfekte muskelmand, Rocky Horror".

THE ROCKY HORROR SHOW præsenteres i samarbejde med Odense Teater, der sætter forestillingen op i perioden den 25. april til den 6. juni 2020.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar