fredag den 5. februar 2021

Disney+ udvider med Star - og det vil føje lidt horror til den populære streaming-tjeneste

Streaming-markedet er vokset voldsomt de senere år, og der findes talrige tjenester, man kan abonnere på. Nogle af dem har en del horror, som f.eks. Netflix, mens det er mere tyndt på andre. Men indtil rene horror-tjenester som f.eks. Shudder bliver lanceret her i landet, må man trevle sig igennem indholdet på de tilgængelige apps for at finde de skræmmende oplevelser.

Nu er Disney+ næppe det sted, man vil kigge først, og mange har nok købt sig adgang for at kunne se den spritnye Star Wars-serie THE MANDALORIAN. Sådan er det også her i huset (vi var godt underholdt, skulle jeg hilse og sige), men det var nu egentlig Pixar-filmen SOUL, der i første omgang lokkede os ind i butikken. Men selv om den handler om døden, er det jo ikke horror.

Disney+ er inddelt i områderne Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic, og den 23. februar udvides der med Star - og så begynder det at blive ekstra spændende. Her kommer man nemlig til at finde en del indhold for voksne, herunder horror. Meget af det har været tilgængeligt andre steder før, men man vil dog kunne se TV-serier som BUFFY THE VAMPIRE SLAYER (syv sæsoner), SCREAM QUEENS (to sæsoner) og THE STRAIN (fire sæsoner). De fire sæsoner SLEEPY HOLLOW bør måske også noteres, selv om jeg fornemmer, at det er mere tjubang end uhygge.

Blandt filmene kan nævnes ABRAHAM LINCOLN: VAMPIRE HUNTER, ARACHNOPHOBIA, BUFFY - THE VAMPIRE SLAYER, THE FLY, FRIGHT NIGHT, FROM HELL, THE HAPPENING, JENNIFER'S BODY, SIGNS, VICTOR FRANKENSTEIN, THE VILLAGE, WHAT LIES BENEATH og de to X-FILES-film. Her skulle man i øvrigt få hele serien på et tidspunkt, men det er ikke fra dag 1.

Nu er det nok ikke nok til, at man flår dankortet frem og køber sig adgang til Disney+, for meget af det er kendt materiale. Men på den lange bane skal det blive spændende at se, om de også vil producere unikt horror-indhold, som kan vises på tjenesten. Er man en af dem, der i forvejen har Disney+, kan dog man glæde sig over, at der lige kommer lidt ekstra kant, gys og gru imellem lyssværdene og de syngende dyr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar