lørdag den 28. marts 2009

Dvd-gys uge 14 - 2009

To titler mere til samlingen:
 • À L'INTÉRIEUR (Ekstrem fransk horror af Alexandre Bustillo og Julien Maury. Udgives af Midget Entertainment under titlen INSIDE).
 • THE TATTOOIST (Newzealansk gyser om mærkværdige tatoveringer. Instrueret af Peter Burger).

5 kommentarer:

 1. Inside: Kigger man påspilletiderne ser det desværre ud til at det er denen 'rated' udgave, der bliver tilgængelig på det danske marked. Synd.

  SvarSlet
 2. Det tror jeg nu ikke, hvis man altså kan stole på IMDb's spilletider. Her står den R-ratede udgave til 75 minutter og den unratede til 83. Det passer vel meget godt med, at det bliver til 80 minutter i PAL-format, som er spilletiden, der er angivet bag på den danske dvd? Til gengæld er det ikke til at sige, om der er noget ekstramateriale på Midgets dvd.

  SvarSlet
 3. Jeg tænker det samme, hvis man da kan stole på de 80 min;-)
  Tror desværre ikke der følger noget ekstramateriale med, selvom der bl.a. er lavet en the making of på en lille times tid, som er at finde på den franske og amerikanske udgivelse, men øjensynligt ikke på den danske:
  http://www.moviezoo.dk/images/big/Inside-5705535037563-02.jpg

  - Ved ikke hvorfor Midget nærmest konsekvent sparer ekstramaterialet væk (som også fx Nordisk film m.fl.). Det er nok noget økonomisk, jeg ved dog ikke hvordan det helt foregår når man køber rettighederne til en titel, men umiddelbart virker det spøjst ikke også at tage ekstramaterialet med i købet...

  SvarSlet
 4. Har lige sammenlignet spilletiden påskiverne (har nu både den fra Midget og den fra Dimension Extreme) og det lader til at det er samme cut. Dimensions løber 82min, mens den danske (PAL) løber 78. Det matcher meget godt tidstabet i overførslen til PAL. Grunden til min bekymring var at tidsangivelsen på Midgets egen side var angivet til 75 min., derfor frygtede jeg, at de havde brugt det R-ratede cut til den danske release.

  SvarSlet
 5. Når de danske selskaber ikke putter noget videre extra-materiale på er det udelukkende for at spare penge. Den slags skal der som bekendt betales extra for. Iøvrigt bemærker man, at omslaget er ændret. I originalen er det en gravid mave hun er på vej ned mod. Mon det blev for meget for nogen?

  SvarSlet