søndag den 7. juni 2009

Ny dansk hjemmeside om horror

Heaven of Horror er en ny dansk hjemmeside, der efter eget udsagn er "Et helvedes godt horror site". Her kan man finde nyheder, anmeldelser og bio- og dvd-premiere-lister. "Der findes mange gode danske filmsites, og i udlandet er der en håndfuld rigtige gode horror websites, men hidtil har vi manglet et dansk website, som sætter fokus på, hvad der foregår i denne genre i filmverdenen", lyder det fra en af initiativtagerne, der på hjemmesiden går under navnet HorrorDiva.

Siden har et flot design og er nem at finde rundt på, men teksterne er lidt kortfattede og skribenterne har ikke helt fundet stilen endnu. Men det skal nok komme. Nu har domænet kun været registreret siden den 18. maj, så det har nok været en prioritet at få lagt noget stof ud. Sådan er det. Teksterne skrives af ScreamQueen og HorrorDiva, men yderligere præsentation får vi ikke – andet end et firmanavn, nemlig AdelHou. Bag det finder vi Karina Adelgaard og Nadja Houmøller, så det er formentlig dem, der også skriver Heaven of Horror.

9 kommentarer:

 1. Hej Søren.
  Tak for omtalen af vores nye website. Det er ganske rigtig helt nyt og ved at blive opbygget, så derfor har vi heller ikke sendt noget "officielt" ud om websitet endnu. Heaven of Horror er lavet (og drives) af AdelHou, men der er dog flere med "ombord" til indholdet, som vil komme på banen løbende.
  I øvrigt en super god blog du har her, som er til stor inspiration (og information). Vi holder os primært, og nærmest eksklusivt, til filmverdenen og det, der kommer ud fremadrettet - derfor vil vi også anbefale vores brugere at holde øje med din blog, da du dækker bredere.

  Bedste hilsner
  - Karina (aka ScreamQueen)

  SvarSlet
 2. Jamen, det var da så lidt og mange tak. Glæder mig til at følge udviklingen på hjemmesiden.

  SvarSlet
 3. Det er cool nok at der kommer et nyt website om horrorgenren, men at vi har manglet et sådant i Danmark indtil nu tror jeg nu nok at de bliver rigtig kede af at høre både på Uncut.dk og Sleazehound/Planet Pult. Mig bekendt er det begge horrorfilm-sites.

  SvarSlet
 4. Det er rigtigt at der er andre danske horrorsider, men det er jo bl.a. uden en strøm at nyhedsopdateringer om genren.
  Men ind til videre er sitet nu heller ikke videre interessant. Anmeldelserne er på det nærmeste pinlige, uengagerende og nærmest blottet for en viden om genren. Nyhedsstrømmen er fattig og generelt er sidens indhold kedeligt, uopfindsomt og så er layoutet intetsigende. Og så er der heller ingen mulighed for at man som bruger kan give sine holdninger til kende.
  Håber dog på at siden bliver bedre med tiden, ser på trods af min kritik frem til at følge sidens udvikling mod det bedre:-)

  SvarSlet
 5. Tak for al jeres feedback - både positiv og negativ. ;o)

  Vi er som før nævnt stadig i opstartsfasen, så det er rigtig lækkert at få input udefra. Vi er stadig ved at finde vores stil og "røde tråd", og vi ønsker bestemt ikke at virke nedladende overfor eksisterende websites (både det vi er på nu, uncut.dk og planetpulp.dk, m.fl.). Vi ønsker dog at levere noget andet og - til dels - mere overordnet, som kan give overblik.
  Vi har derfor tilrettet vores profil på websitet og tilføjet et afsnit omkring hvad vi vil levere iforhold til de eksisterende sites. Se evt. hele teksten her:
  http://www.heavenofhorror.dk/bunden/om-os
  Feedback og kontruktiv kritik er meget velkommen. :o)

  SvarSlet
 6. Nu er pladsen på nettet heldigvis uendelig, så nye horror-hjemmesider er altid velkomne. Det er rigtigt, at både Uncut og Planet Pulp skriver om horror, men de dækker også resten af den fantastiske genre (samt en god portion mere med bl.a. kultfilm og spaghetti-westerns). Og det er også rigtigt, at der på dansk ikke findes et horror site med en løbende nyhedsdækning. Der sker så meget i genren, at man snildt kan lægge fem til ti nyheder ud om dagen.
  Jeg har også lidt nyheder her på bloggen, men jeg går mest efter de ting, jeg nu lige interesserer mig for eller som jeg har gravet frem på tværs af nyhedsstrømmen.

  SvarSlet
 7. Super med et nyt horror-site! Er det evt. nogen der kender andre interessante blogs eller sites om film?

  SvarSlet
 8. Det ser ud til, at Heaven of Horror holder dampen oppe med næsten daglige opdateringer. Men hvis man i forvejen følger med i nyhedsstrømmen, er der ikke så meget at komme efter. Lidt for mange trailers, lidt for mange indlæg, der er direkte oversættelser af de oprindelige amerikanske nyheder.

  Hit med noget mere unikt stof, sæt nyhederne i perspektiv og brug jer selv mere aktivt på siden. Ellers bliver det for overfladisk i længden.

  SvarSlet
 9. Vi er stadig ved at finde vores fodfæste, men det er da ærgeligt, hvis du er blevet skuffet over websitet. Vores koncept har fra starten været at formidle nyheder og være konkrete og opdatere ofte, fremfor at komme med analyser, debattere eller se bagud - det klarer andre sites allerede flot.
  Men vi ønsker bestemt også selv at profilere os langt mere, så det skal nok komme. :o)

  SvarSlet