søndag den 14. februar 2010

THE VAMPIRE DIARIES-bøgerne af L.J. Smith genudgives på dansk

Tellerup har sat fart på genudgivelsen af L.J. Smiths THE VAMPIRE DIARIES-bøger. Forlaget havde for mange år siden udgivet de første to bind af den oprindelige serie på fire, men længere nåede man ikke. Nu starter man forfra:
 • 1. MØRKETS BRØDRE (THE AWAKENING), forventes at udkomme til april.
 • 2. KAMPEN (THE STRUGGLE), forventes at udkomme til april.
 • 3. RASERIET (THE FURY), forventes at udkomme juni/juli.
 • 4. GENFORENING (Dark Reunion), forventes at udkomme september/oktober.
L.J. Smith er nu i gang med en ny trilogi i serien. Titlen er THE VAMPIRE DIARIES: THE RETURN og første bind er kommet på engelsk. Andet bind kommer til marts og historien rundt af med tredje bind til juli. Det er nok for tidligt at sige noget om, hvorvidt disse bøger også bliver oversat til dansk.

Læs også...
THE VAMPIRE DIARIES kommer på TV3

29 kommentarer:

 1. Hej
  jeg syntes at det er ganske fantastisk at bøgerne udkommer på dansk, serien er total god og jeg kan ikke vente med at læse bøgerne, den serie er ligeså meget kult som twilight er,

  SvarSlet
 2. Hej. Jeg er også totalt kleenet til skærmen når serien ruller. Den er fantastisk at se, så glæder mig mega meget til at forsvinde ind i bøgerne! Det miljø, Twilight, er lige mig!

  SvarSlet
 3. Jeg elsker Vampyrer os twilight jeg skriger ad min far når han går væk fra en kanal med vampyrer

  SvarSlet
 4. I selve The Vampire Diaries universet, hvor i verdenen foregår historien så? Har man fået noget at vide om det? Kunne godt tænke mig at vide det.
  - Og ved ikke lige om det er blevet nævnt i serien, men har også misset det første afsnit, så ved ikke om der har været noget information der??

  ELSKER THE TWiLiGHT SAGA, OG ELSKER THE VAMPiRE DiARiES

  SvarSlet
 5. Bøgerne foregår i Fell's Church, Virginia, mens TV-serien foregår i Mystic Falls, Virginia. Begge byer er fiktive - det er Virginia ikke.

  Læs mere på Vampire Diaries Wiki

  SvarSlet
 6. Love damon! :)<3 Glæder mig så meget til bøgerne kommer på dansk!

  SvarSlet
 7. Bøgerne sparker Twilight så hårdt i kuglerne at det bliver svært at finde dem igen. Har haft de første to bøger på dansk i næsten 10 år og er ved at gå ud at mit gode skind for at få de sidste to på dansk(bestilte dem hjem på engelsk, men det var det værd).

  Gode bøger om rigtige vampyrer med et ordentligt plot. Så kan Twilight fans sige hvad de vil...Vampire Diaries er bare og vil altid være bedre.

  SvarSlet
 8. - Jeg er så enig i at The Vampire Diaries, er bedre end Twillight, og jeg må indrømme der er noget over Salvatore-brødrene, som jeg er en lille smule forelsket i ;)

  ~ Og bøgerne skal helt klart læses, selvom jeg har hørt at de er meget anderledes i forehold serien ..

  SvarSlet
 9. ved I hvad dage bøgerne udkommer på dansk?

  SvarSlet
 10. Ja, man kan finde info andre steder på denne blog: Vampyrbøger

  SvarSlet
 11. Bogen og serien har ikke noget med hinanden at gører, serien er inspiretet af bogen.. Og ja jeg elsker vampyr, gid der fandtes vampyr! ;D

  SvarSlet
 12. de to første bøger han købes på tellerup.dk snart kan de to andre også

  SvarSlet
 13. Og bare rolig, vi har også købt de næste 3 bind ind (the return) til oversættelse.
  :-)

  SvarSlet
 14. Herligt. Det skriver jeg lige en lille nyhed om.

  SvarSlet
 15. Har læst alle børgerne på engelsk, og selvom Serien i tv er temmelig cool , så er bøgerne i en klasse for sig! kan man lide serien , så SKAL man læse alle bøgerne, og ikke blive frusteret over alle ændringerne der i serien er lavet,men blot lade sig opsluge af et dragended univers. Specielt den sidste bog er vidunderlig,hvis man altsår er "team Damon" .. der er Damon og Elene virkelig i centrum af begivenhedderne ;)

  SvarSlet
 16. elsker The Vampire Diaries. har lige læst ¨Mørkets Brødre¨ ¨Kampen¨ ¨Raseriet¨ ¨Genforeningen¨. har og så læst hele Twilight serien, men jeg ved ikke hvad for en jeg bedst kan lide. elsker the vampire diaries serien i tv. hvis jeg skal sige imellem Elena og Bella vil jeg sige jeg minder mest om Elena.

  Elsker Stefan han er bare kær og Paul Wesley er mega lækker. elsker Stefan's personlighed den er bar så sød. <3

  Elsker også Damon, alle tror bare han er den slemme vampyr men inderst inde er han virkelig vendelige og Ian Somehalder er også vildt lækker. <3

  SvarSlet
 17. Mørkets Brødre
  Kampen
  Raseriet
  Genforeningen
  kan købes på denne hjemme side www. SAXO.com der har jeg købt alle mine :)

  SvarSlet
 18. tænkte på om nogen hved hvor man kan få de tre bind fra ¨the return¨ og om man kan få dem på dansk :)

  SvarSlet
 19. THE RETURN-trilogien kan købes hos f.eks. Saxo eller Amazon, mens ellers skulle de fleste lokale boghandlere kunne skaffe dem hjem. Forlaget Tellerup har købt bøgerne hjem til en dansk udgivelse, men datoen er endnu ukendt.

  SvarSlet
 20. hej har læst 1 og 2 af serien og wauu den er god hved ik hvad der er med mig og vampyre men de er bare for gode andre gode vam. serier

  true blood

  twilight

  Nattens hus

  SvarSlet
 21. Hejsa!
  Jeg er lige begyndt at se noget af serien på youtube (Kunne ikke finde ud af hvor og hvornår det kom på tv) og jeg eeeeelsker den!!!!
  Faktisk var jeg fuldkommen besat af Twilight, men da jeg så det første klip fra Vampire Diaries....Wow!!!
  Jeg glæder mig virkelig til at læse bøgerne!!!
  Har bare det lille problem at jeg ik ved hvor jeg kan købe dem...?

  SvarSlet
 22. De skulle kunne fås eller bestilles i de fleste boghandlere, som f.eks. Bog og Ide. De er ofte på tilbud i Føtex og i den kommende uge kan man få dem for 49,- kroner stykket i Bilka.

  SvarSlet
 23. Jeg har lige læst raseriet og er så sur over at Elena dør jeg kan næsten ikke få mig selv til og læse Genforening hvis Elena og stefan ikke kan have hinanden noget røv er der nogle der kan fortælle mig om Elena kommer tilbage til stefan??

  SvarSlet
 24. Kære anonym: Nu har du afsløret slutningen på en af bøgerne og vil gerne have afsløret handlingen i den næste? Hmmm... Jeg læser gerne bøger for at blive overrasket, så kast dig ud i det og give den næste bog en chance.

  SvarSlet
 25. Ja, tusind tak til Anonym... Nu går jeg som hovedregel absolut ikke ind for censur, men det der er sgu ikke iorden...

  SvarSlet
 26. jeg har læst de 6 første bøger, men hvad er det i snakker om mht the return triologien? kommer de på dansk, er det bare flere vampire diaries bøger, eller er det bare de engelske udgaver af de danske? ELSKER vampire diaries. har købt hver og en på tilbud til 60kr i føtex og har læst en hver dag i hele mellemjulen!
  Happy christmas

  SvarSlet
 27. De to første bind i THE RETURN-trilogien er ude på dansk - det er bind 5 og 6 af dem, du formentlig har læst her i julen. Bind 7 er under forberedelse.

  Læs dette indlæg, der dog er skrevet på et tidspunkt, hvor datoerne for bøgerne ikke var kendt endnu.

  SvarSlet
 28. Har læst alle 7, nogen der ved om der findes en nummer 8? eller om den udkommer?
  Elsker bøgerne, det er så sørgeligt Damon dør!
  Kan bedst li' Damon og Bonnie :D Især i serien.
  Synes det er træls at Elena heletiden skal bestemme i serien, og alt det der med skolens dronning, er lidt overdrevet :)..

  SvarSlet