torsdag den 29. april 2010

SCREAM 4-optagelserne begynder i juni

Wes Craven har snakket med Entertainment Weekly om den kommende SCREAM 4-film, hvor han bl.a. kan fortælle, at optagelserne begynder til juni i Michigan. I filmen møder vi en ti år ældre Sidney, der har forsøgt at lægge de mange grumme oplevelser bag sig, men som endnu engang må stå ansigt til ansigt med Ghostface. SCREAM 4 får premiere den 15. april 2011. Wes Craven har også sagt ja til at lave SCREAM 5 og 6.

4 kommentarer:

 1. Jeg hører, at Rob Zombie skal genindspille SCREAM 1 og 2 til efteråret. Haha.

  SvarSlet
 2. Saver den gode gamle Wes-Last-House-on-the-Left-The-Hills-Have-Eyes-Craven.

  SvarSlet
 3. Well, nu lægger jeg ikke skjul på, at jeg er en stor SCREAM-fan, så jeg glæder mig til de nye film. Craven er en meget ujævn instruktør, men han har dæleme været trofast overfor genren, og der er mange fremragende film på hans CV.

  SvarSlet
 4. Min vits til trods, så gir jeg dig ret, jeg kan også rigtig godt lide SCREAM-filmene (modsat så mange andre gamle fans) og ja, man må tage hatten af for hans vedholdenhed! Mange andre instruktører og skuespillere ser horrorgenren som et springbræt til at komme videre og lave "rigtige" film. Craven er en af dem, der aldrig ville forråde genren, og hurra for det!

  SvarSlet