tirsdag den 1. juni 2010

Lucio Fulcis klamme zombier

Jeg faldt lige over et billede af denne herlige danske plakat for Lucio Fulcis ZOMBI 2. Den danske titel var WOODOO - RÆDSLERNES GRØNNE Ø, da den i sin tid kom op i biograferne. Jeg fik aldrig set filmen dengang, men var da lige forbi biografen (det var vist nok Grand i Odense) for at kigge på de klamme udhængsbilleder. Og plakaten er jo helt fantastisk. Mange år senere fik jeg set filmen på video og har den nu selvfølgelig stående i samlingen på dvd.

5 kommentarer:

 1. Jeg husker tydeligt den plakat fra avisens biografannoncer, som jeg kiggede på, da jeg var lille.

  Kun James Bond og zombieplakater gjorde indtryk på mig, for jeg kan ikke huske andre. Jeg var dog for lille til at se zombiefilm dengang men havde allerede fascinationen.

  SvarSlet
 2. Ja, en herlig plakat. Har faktisk den originale danske pressemeddelelse, som har samme lækre motiv! Jeg fik den dog ikke i sin tid, men har købt mig til den...

  SvarSlet
 3. Fed Fed plakat.......fik desværre ikke set filmem til premieren......nogle år senere var den på plakaten igen....& så skulle den ses.....en sjov lille ting var efter sidste forestilling spurgte jeg om jeg kunne købe plakaten & om de havde andre gyser plakater....konen i lugen så helt underlig ud i ansigtet....det var der vist ikke mange andre der havde spurgt om før.....nå, men hun gik ind i noget der lignede et gammelt kosteskab og hev et par plakater frem......& hjem gik jeg med plakaterne til Zombie Rædslernes morgen, Zombie Massakren og så Woodoo Rædslernes grønne Ø....pris 10 kr. pr. stk.......uha det var dage....de kommer ALDRIG igen.....

  SvarSlet
 4. Ohhh glemte lige....du kan kigge forbi http://s995.photobucket.com/home/kentgucci/allalbums
  Her har jeg smidt et par plakater op, som er fundet rundt omkring på nettet....der er måske et par stykker som du kan lide ??

  SvarSlet
 5. Tak for den herlige historie om plakaterne. Ja, de dage kommer desværre aldrig igen, men vi kan da gøre lidt for at holde liv i dem. Der kommer nok flere nostalgiske indlæg her på kanalen.

  SvarSlet