onsdag den 9. juni 2010

Skræk og Rædsel fylder fire år

Det er i dag fire år siden, jeg begyndte at skrive her på Skræk og Rædsel-bloggen. Det har været fire spændende år, synes jeg selv - og heldigvis synes de fleste af læserne også om at få en dosis grum horror. Omkring 48.000 unikke besøgende er det blevet til det seneste år - og ca. 130.000 sidevisninger. Det er virkelig flot og jeg siger mange tak for den store interesse.

Et af årets højdepunkter har været top 50-listen over de bedste gyserfilm, kåret af 33 fans og eksperter. Ikke alene blev det en virkelig cool liste - det er også et af årets mest læste indlæg. Endnu engang tak til de 33, der bidrog til det flotte resultat.
Det er altså heller ikke tosset, når man hele to gange på et år når at sige goddag til selveste Robert Englund, en af genrens sejeste skuespillere og en ægte gentleman. Og så har jeg også hilst på Ruggero Deodato! Yes!
Jeg er ikke typen, der hungrer efter anmeldereksemplarer, da jeg gerne selv vil styre hvad jeg skriver om og hvornår. Men en stor tak skal lyde til Lindhardt og Ringhof, Warner og Michael Kamp, der har krydret min postkasse med spændende ting i det forgangne år.

Jeg vil ikke røbe så meget om mine planer for det kommende år. Der mangler lige en enkelt film i mit King Kong-projekt og så gælder det ellers CHILDREN OF THE CORN-serien. Derudover har jeg mindst to Top 10-lister under opsejling, men ellers er det dagsformen, der afgør indholdet her på bloggen. Velkommen til endnu et år med mine mareridt... og forhåbentlig også dine!

12 kommentarer:

 1. ...tillykke med endnu et år...! Ja, top 50-listen var et sjovt projekt. Glæder mig også til top 10-listerne og de daglige indlæg...

  SvarSlet
 2. Tillykke med de 4 år - håber det bliver til mange flere fremover.

  SvarSlet
 3. Tillykke med de 4 år og tak for din fede blog. Jeg er stort set inde hver dag og tjekke for nyheder, og bl.a. har du fået mig til at se flere film - og ikke mindst investere i "The Definitive Horror Music Collection". Jeg plejer at være forholdsvis ligeglad med musikken, bare det fungerer i filmen, men efter din omtale af boksen for begyndere tænkte jeg, at det måske alligevel godt kunne være interessant. Og det var det!
  Så tak og glæder mig til at læse mere skræk og rædsel fra dig det kommende år ...

  SvarSlet
 4. Tillykke med de 4 år og tak for en seriøs genre-blog. Rock on.

  SvarSlet
 5. Tillykke med de 4 år (+ alt det der gik forud).

  Jeg synes dog godt, at du i det kommende år kunne lave nogle konkurrencer, hvor man kan vinde film og sådan noget. Jeg vil også anbefale du opretter et chat-forum.

  Hahaha. Rent gas. Fortsæt endelig uden alt det "pop", man altid får smidt i hovedet af de kommercielle sites!

  SvarSlet
 6. Tillykke, Søren. Godt klaret i en tid, hvor bloggen forlængst er erklæret død, og alt tilsyneladende foregår på Facebook.

  Gør forresten ondt langt ind i min horrorsjæl, at The Fog ikke er at finde på listen.

  Ku' man ikke lægge den ind på Antichrist's plads?

  SvarSlet
 7. Tillykke, du er kongen af Horror viden! Og imponerende at den stort set opdateres dagligt ;O)

  SvarSlet
 8. Tak for alle jeres fantastiske kommentarer og hilsener. Det luner mit grumme, sortblodspumpende zombie-hjerte. ...og nu videre mod År 5!

  SvarSlet
 9. Ja, stort tillykke skal det også lyde herfra. Jeg kan gætte mig til at det kræver megen tid og energi, så det er fedt at se at du kan holde momentum.

  Og bloggen er langt fra død - den har bare fundet et naturligt leje. Og det er du med til at skabe. Så tommelfingeren op herfra.

  Mvh Belix

  SvarSlet
 10. Hey, tillykke med fødselsdagen, det er altid en fornøjelse at læse dine skriblerier, og så kan jeg godt lide at du dækker alle former for horror, hvad enten det er film, musik, TV, tegneserier, whatever...
  Det skal blive spændende at se hvad du finder på i det kommende år...

  SvarSlet