tirsdag den 13. juli 2010

PIRANHA-plakat med endnu flere tænder

Vi skal lige have fat i den franske PIRANHA 3D-plakat, jeg skrev om forleden. Nu er en amerikansk variant nemlig dukket op på IMP Awards. Her er beskæringen lige lidt anderledes, så der kommer endnu flere piratfisk med skarpe tænder med på billedet. Størrelsesforholdet er helt godnat, men... hey... det er Hollywood! Og det fungerer stadig som en hyldest til JAWS.

4 kommentarer:

  1. Med dit citat in mente og hvis filmen nu sku' vise sig at ligne en CRUEL JAWS-clon, så ville jeg godt nok tage hatten af!!! Haha.

    SvarSlet
  2. Har netop været i Bio og se den. Jeg må indrømme at det er længe siden jeg er blevet underholdt så godt i 90 minutter. Man får hvad man kommer efter x10. Den er så gennemført overdrevet på den fede måde, på intet tidspunkt tager den sig selv alvorligt og så synes jeg faktisk den er ret godt lavet. 3D effekten er lagt på bagefter, men fungere alligevel ganske godt specielt på undervandsoptagelserne. Fiskene ser på billeder lidt latterlige ud, men de virker ret godt på det store lærred. Når man går ind og ser sådan en film er man enten gået forkert eller også har man bare en syg filmsmag, jeg tilhører den sidste kategori - og jeg elsker det! GO SEE IT!

    SvarSlet
  3. Lyder rigtig sjovt. Er så ikke lige i nærheden af en aften, hvor jeg kan komme ind og se den, så det... men herligt, at den slags "snask" får lov til at køre i danske biografer.

    SvarSlet