mandag den 9. august 2010

De gode gamle VAMPIRELLA-hæfter genoptrykkes i hardcover

Så er der godt nyt til fans af Vampirella, verdens frækkeste vampyr, og til fans af de gode gamle hæfter fra Warren. Forlaget Dynamite Entertainment har overtaget rettighederne til serien fra Harris Comics - og nu skal der ske noget. Ikke alene kommer der nogle trade paperbacks med genoptryk af nogle af de nyere serier (under titlen VAMPIRELLA MASTERS SERIES) - forlaget vil sandelig også udgive de originale hæfter i komplette genoptryk i hardcover - præcis som de genoptryk af CREEPY og EERIE, der vælter ud fra Dark Horse. Hvert bind vil indeholde syv hæfter. Nr. 1 kommer til oktober, mens bind 2 er programsat allerede til måneden efter.

2 kommentarer:

  1. Det forste link i den her post går til en god introduktion til Vampirella. Jeg var ved at give en Link til Vampirella posts på mine 'Shades of Gray' og 'Terror Titans' blogger, men du "already have it covered"!

    Jeg håber disse genoptryk vil bringe gode Vampirella tegneserie igen. Alt vi har sedt i de sidste fem år har været skidt.

    (And the standard disclaimer: I've not used my Danish on a regular basis for some 20 years now. Please cut me some slack. :) )

    SvarSlet
  2. Ja, det er gode nyheder - og desværre også dyre nyheder. Købte CREEPY bind 3 i dag og må konstatere, at jeg mangler mange endnu.

    SvarSlet