onsdag den 1. september 2010

OPSTANDELSEN får Københavner-premiere

Så er der lidt nyt om Casper Haugegaards OPSTANDELSEN, den nye danske zombiefilm. Den har været vist i forbindelse med Copenhagen Zombie Crawl og er lige på spring til flere horror-festivaler rundt om i verden - men den skal også have en rigtig Københavner-premiere. Det bliver tirsdag den 14. september i Empire Bio på Nørrebro. Billetprisen er meget sympatisk, nemlig 0 kroner. Ring til biffen på telefon 35 36 00 36 mellem kl. 12:00-19:00 og hør om der flere pladser tilbage. OBS: Max to billetter pr. person. Få mere info om filmen på Facebook.

3 kommentarer:

  1. blev sgu posetivt overrasket da jeg så den på zombie crawl.dejligt med noget dansk zombie

    SvarSlet
  2. Den kopi, der blev vist i går aftes i Empire Bio, var ret mørk, mudret og faktisk uegnet til biografvisning. Synd, for filmen er fint instrueret, med både splat og drama. Til gengæld fungerede lyden perfekt, og i forhold til normal dansk lavbudget-horror er musikken usædvanligt effektfuld.

    SvarSlet
  3. Jeg vil lige gøre opmærksom på, at den gamle danske zombie-kortfilm/musikvideo DE LEVENDE DØDES ARMÉ nu ligger ude på YouTube. Den er ikke ret lang, men den er vellavet og blodig i tradition med fx H.G. Lewis' gamle lowbudget-film.

    SvarSlet