torsdag den 3. marts 2011

Skrig! Hvor er der bare mange SCREAM-nyheder at fortælle om i dag

Den ene SCREAM-nyhed efter den anden flænser sig vej på nettet i dag. Først og fremmest er det rart at høre, at den kommende SCREAM 4 har været i kløerne på de amerikanske censur-myndigheder MPAA og er blevet spyttet ud igen med en R-rating. Man kunne jo have frygtet, at filmselskabet satsede på en blodfattig film, så de med en PG-13-rating kunne have fået endnu flere amerikanere i biografen. Men det endte altså med et flot R for "Strong bloody violence, language, and some teen drinking". SCREAM 4 får premiere her i landet den 14. april.

Nu skal man selvfølgelig ikke glemme de gamle film. Er man til Blu-ray, så smider Lionsgate den originale trilogi ud på dette populære format den 29. marts i USA. Alle tre skiver skulle indeholde ekstramateriale.

Og hvis man vil have endnu mere at vide, så er det bare at glæde sig til Ryan Tureks dokumentar STILL SCREAMING: THE ULTIMATE SCARY MOVIE RETROSPECTIVE. Filmen skulle udkomme engang i april, men vil man følge ekstra meget med, kan man blive "ven" med dokumentaren på denne Facebook-side, hvor man også finder denne ret flotte plakat. Kilder: Dread Central, Bloody Disgusting, Fearnet

3 kommentarer:

  1. Nu er jeg ikke den stor SCREAM fan,men var de gamle ikke også blodfattig film

    SvarSlet
  2. De var i hvert fald blodige nok til, at de fik en R-rating. Jeg synes især, at klimaks i 1'eren er ganske blodigt.

    SvarSlet
  3. Faktisk var den oprindelige udgave af 1'eren for blodig til en R-rating, så der blev klippet nogle sekunder af de mest blodige sekvenser ud og tillige brugt alternative, nedtonede optagelser. Den første udgave, der kom på dansk VHS, var den nedtonede, og director's cut-udgaven kom først senere. Jeg købte dem begge på sell-thru i sin tid.

    SvarSlet