tirsdag den 9. august 2011

Mumie-klassiker til bare 25 kroner

Jeg har netop været et smut i TP Musik, hvor jeg blandt deres dvd-lokkemad fandt klassikeren THE MUMMY fra 1932 med Boris Karloff. Den har været udgivet i Danmark flere gange, men det her er en speciel edition-dobbelt-disc, hvor man får endnu mere ekstramateriale end før. Der er bl.a. en halvanden time lang dokumentar om Universals gyserfilm samt en hyldest til special effects make-up-geniet Jack Pierce. Og alt dette kan blive dit for bare 25,- kroner!

7 kommentarer:

 1. Herligt!!! Tak for tippet. Lige som dig ejer jeg godt nok den velkendte udgave fra Monster-sættet, men har også længe haft den amk 2-disk SE-udgave siddende på min Amazon-ønskeliste.

  Et helt urimeligt spørgsmål: Du ved vel ikke, om denne danske udgave er identisk med den amerikanske SE-udgave?

  SvarSlet
 2. De to udgaver ser ud til at være helt identiske.

  SvarSlet
 3. Wauw, herligt! Så kan jeg spare det meste af de ca. 145 kr., som den amk vil koste at skaffe hjem!

  SvarSlet
 4. Det er virkelig et røverkøb, når vi snakkere klassikere. Karloffs mumie er helt på højde med Frankenstein-monsteret. Jeg ejer også et bokssæt med denne film, men jeg vil seriøst overveje at investere i denne special edition...

  SvarSlet
 5. Tak for tippet, den er købt! :-)

  SvarSlet
 6. Begge de to dokumentarer, Søren fremhæver, om hhv. Universal og Jack Pierce, er fremragende.

  SvarSlet
 7. Genså også THE MUMMY for ikke så længe siden, men fik kun set den dokumentar, der ligger sammen med filmen og som er med på tidligere udgivelser. Nåede slet ikke til disc 2.

  Det ser i øvrigt ud til, at den lange Universal-dokumentar også er blevet smidt på andre udgivelser. Har en dobbelt-dvd med THE WOLF MAN, hvor den vist også er med.

  SvarSlet