torsdag den 18. oktober 2012

GOOSEBUMPS-tv-serien nu som dvd-boxsæt

Selv om TV-serie-udgaven af R.L. Stines GOOSEBUMPS-bøger ikke er det store sus, så er der nok mange, der husker at have set et afsnit eller to; eller som måske har børn, der har været vilde med serien, fordi de også har læst bøgerne. En overgang væltede det jo ud med GOOSEBUMPS-bøger - også her i landet, hvor serien hed GÅSEHUD.

På dvd har det været sparsomt med udgivelser af TV-serien. I USA har de været så fedtede, at mange afsnit er udkommet på enkeltstående dvd'er - og et afsnit varer altså ikke mere end 22 minutter! Men nu udkommer serien endelig i den form, der giver mening for de fleste, nemlig i et boxsæt med en hel sæson. Det er Koch Media i England, der den 26. november udgiver hele sæson 1 (hvilket vil sige 19 afsnit). Jeg har ikke set nogle angivelser vedrørende undertekster på boxsættet, så måske er der ikke nogen.

3 kommentarer:

 1. Den tror jeg faktisk aldrig, at jeg har set noget af, men har da nogen af bøgerne stående.

  Jeg kunne dog godt lide de beslægtede tv-serier "Are You Afraid of the Dark?" (Canada), "Round the Twist" (Australien) og "Eerie, Indiana" (USA). Er der nogen af jer, der kan huske dem?

  De leverede, sammen med Scooby Doo-serien, nogle gode børnevenlige gys i min barndom.

  SvarSlet
 2. ROUND THE TWIST kan jeg ikke huske at have set. EERIE, INDIANA var cool.

  SvarSlet
 3. ROUND THE TWIST var en fantastisk serie... Om vistnok 3 børn der boede i et fyrtårn sammen med deres far... Og de oplevede naturligvis de særeste ting... Jeg husker desværre ikke så meget om handlingen, men jeg husker at jeg kunne lide den, og at den havde en fed temasang...

  SvarSlet