tirsdag den 20. november 2012

2013 bliver et Wan-vittigt horror-år

SAW-instruktøren og manuskriptforfatteren James Wan har en kalender, der er fyldt op med skræmmende arbejde. I øjeblikket står den på postproduktion på THE CONJURING, der handler om en familie fra New England, der støder på spøgelser på deres gård. Filmen får premiere den 19. juli 2013 i USA og kommer efter planerne til Danmark den 1. august.

Men James Wan bliver bare ved. Den 15. januar 2013 starter optagelserne til INSIDIOUS CHAPTER 2, der ligesom 1'eren har manuskript af Leigh Whannell. Den første film kostede kun småpenge at lave, og var et kæmpehit i biograferne, så det er ikke så underligt, at der nu kommer en fortsættelse. Selv var jeg ikke så vild med INSIDIOUS, men der er mange, der er glade for den. INSIDIOUS CHAPTER 2 åbner i de amerikanske biografer den 30. august 2013, og det ville være underligt, hvis den ikke også kommer til Danmark på et tidspunkt.

5 kommentarer:

 1. Er du sikker på, du ikke havde fået det forkerte ben ud af sengen, den dag du så Insidious? ;-) Jeg har nu set den to gange og synes den er aldeles fremragende. Den er traditionel som bare helvede, men den er totalt uhyggelig, skuespillet er i top, og så elsker jeg den måde, den blander det der fantasy-agtige drømmeverdensplot ind i historien lidt for lidt. Og så kan jeg ikke stå for et monster med en temasang, især ikke så fjollet en som i Insidious.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var ved mine fulde fem!

   Slet
  2. Sikkert pisse fuld og på rulleskøjter! Nej, undskyld, det er bare pjat ;-)

   Slet
  3. Der kan være film, hvor det nok er en fordel at være stang-Bacardi ;-)

   Slet
 2. Jeg må også sige at jeg var meget begejstret, har dog kun set den en enkelt gang...

  SvarSlet