fredag den 5. august 2016

Universal går monster-amok på Blu-ray

Universal har altid været rigtig glade for deres monstre, og har gennem årene sørget for, at de fleste af de klassiske film har været tilgængelige for fans. Der er kommet utallige udgivelser og diverse boxsæt; herunder en kæmpe-kasse, der også indeholdt de tre figurer, der pryder dette indlæg. Bedst af alle udgivelserne har været de såkaldte Legacy Collection-boxsæt, hvor et af monstrene blev præsenteret stort set komplet. Flere af disse er også udkommet med danske undertekster.

Når det kommer til Blu-ray, så har Universal indtil videre holdt sig til den første film i hver "monster-serie" med BRIDE OF FRANKENSTEIN som den enkelte sequel, der fik lov at snige sig med. Men nu sker der noget. Legacy Collection-serien genopstår på Blu-ray, og det er Frankensteins monster og ulvemanden, der lægges ud med.

THE WOLF MAN: COMPLETE LEGACY COLLECTION vil indeholde THE WOLF MAN, FRANKENSTEIN MEETS THE WOLF MAN, HOUSE OF FRANKENSTEIN, HOUSE OF DRACULA, ABBOTT AND COSTELLO MEET FRANKENSTEIN, WEREWOLF OF LONDON og SHE-WOLF OF LONDON - fordelt på fire skiver. Hertil kommer selvfølgelig en masse ekstramateriale.

FRANKENSTEIN: COMPLETE LEGACY COLLECTION byder over fem skiver på FRANKENSTEIN, BRIDE OF FRANKENSTEIN, SON OF FRANKENSTEIN, THE GHOST OF FRANKENSTEIN, FRANKENSTEIN MEETS THE WOLF MAN, HOUSE OF FRANKENSTEIN, HOUSE OF DRACULA og ABBOTT AND COSTELLO MEET FRANKENSTEIN. Og selvfølgelig bunker af ekstramateriale.

Begge boxsæt udkommer i USA den 13. september. Den vejledende udsalgspris er omkring de 40 dollar, men man kan finde dem til en lavere pris rundt omkring. Skiverne skulle være regionsfri, og mon ikke de også kommer i distribution i Europa på et tidspunkt. Kilde: Daily Dead

Ingen kommentarer:

Send en kommentar