fredag den 5. august 2016

De herlige gyserfilm fra Vestron Video vender tilbage ... denne gang på eksklusive Blu-ray-udgivelser

Når man tænker tilbage på de gode gamle VHS-dage, hvor gyserfilm var noget man lejede på store kluntede kassetter, så er der et af selskaberne, der står stærkt i hukommelsen, nemlig Vestron Video. Det kan godt være, at ikke alle titlerne var lige gode, men de havde nogle seje forsider på deres udgivelser. Nu vender Vestron Video tilbage. Ganske vist ikke som VHS-bånd, men som en serie af eksklusive Blu-ray udgivelser.

Det er Lionsgate i USA, der står bag den såkaldte Vestron Video Collector’s Series, og den første udgivelse bliver Jim Wynorskis CHOPPING MALL, der udkommer den 27. september. CHOPPING MALL havde den herlige danske titel DØDENS VAREHUS.

Den nye Blu-ray-udgave vil være spækket ned ekstramateriale med hele tre kommentarlydspor og otte forskellige bag om filmen-programmer samt komponistens Chuck Cirinos score på et isoleret lydspor. Der mangler lidt konkret info med hensyn til oplagets størrelse - vi har nemlig med en limited edition at gøre. Derfor bliver den vejledende udsalgspris også sat til 40 dollar, men den kan sikkert købes billigere hos diverse forhandlere. Skiverne er region A.

Næste udgivelse i serien er Jackie Kongs BLOOD DINER, der også har en solid portion ekstramateriale. Og blandt de planlagte titler er et dobbelt-program med WAXWORK og WAXWORK II: LOST IN TIME samt RETURN OF THE LIVING DEAD 3 og C.H.U.D. II: BUD THE CHUD, Som man kender fra 88 Films' Slasher Classics Collection, så er de enkelte udgivelser nummereret på ryggen, så man er næsten nødt til at købe dem alle. Lidt lusket ... men samlet set et fantastisk initiativ. Du kan følge med på denne Facebook-side. Kilde: Dread Central

Ingen kommentarer:

Send en kommentar