lørdag den 6. august 2016

... mens vi venter på sæson 7 af THE WALKING DEAD (og hold nu de spoilers for jer selv)

Et af mine projekter her i sensommeren og det tidlige efterår bliver at komme nogenlunde på omgangshøjde med TV-serien THE WALKING DEAD. Den er jeg lysår bagud med, men nu skal det være. Sæson 6 ser ud til at lande på dvd og Blu-ray her i landet den 26. september, og fra den 23. oktober går det løs med sæson 7 på den amerikanske TV-kanal AMC.

Netop sæson 7 er ventet med spænding, fordi sæson 6 sluttede med en vild og grotesk meget omtalt cliffhanger, og det er grunden til, at jeg hellere må komme up-to-date. I denne tsunami af TV-serier, der skyller ind over os i disse år, så er det en særlig kunst at navigere rundt om spoilers, når man læser på nettet. Ikke bare de sociale medier flyder over med kommentarer, men også de gængse medier skriver gerne om de populære serier. Det har været voldsomt omkring GAME OF THRONES, men THE WALKING DEAD er også en serie, hvor man på et splitsekund kan få ødelagt handlingen, hvis man ikke passer på.

Nu har det været DR3, der de senere år har sendt THE WALKING DEAD, men sådan er det ikke længere. Rettighederne er åbenbart blevet ændret, og DR3 har ikke kunnet lande en aftale, de kunne stå inde for. Det har ført til en del debat på DR3's Facebook-side, og mange har stillet spørgmålet: Hvem sender den så? HBO Nordic har været nævnt som en mulighed, men det virker heller ikke som en farbar vej, så indtil videre er det uklart, hvordan og hvornår THE WALKING DEAD sæson 7 bliver tilgængelig her i Danmark. Så der er stor fare for, at jeg alligevel får spoilet handlingen, når de nye afsnit kører over skærmen i USA. Ak ja ...

3 kommentarer:

 1. I feel you...
  Hader, at folk ikke kan holde deres mund lukket/fingre i ro, hvad angår spoilers...

  SvarSlet
 2. Hej

  Nogen der ved noget omkring hvor og hvordan man kan se season 7 af denne, den er på amc.com men den vil ikke kører grundet man er fra DK.
  Hvis man nu gerne vil se den og dr3 ikke gider og HBO heller ikke ligger billet ind på denne, skal man så i DK bare glemme alt om at se denne serie ???

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har hørt om nogle, der har set den via amerikansk iTunes, men har ellers ikke et bud på, hvordan man kan se den på legal vis.

   Slet