fredag den 17. november 2006

Kryb og monstre i en box

Jeg kommer godt ned i dvd-bunkerne for tiden. For et par år siden fik jeg en engelsk box med titlen BUGS & MONSTERS, som jeg nu har fået set færdig. Den indeholder fire film af tvivlsom kvalitet, og tre af dem har endda fået en alternativ titel i forhold til den oprindelige. Kryb og monstre dækker indholdet ganske fint, selv de primært kommer til live i kraft af billige computer-effekter.

Manuskripterne er ret uopfindsomme og underlægningsmusikken er noget primitivt synthesizer-snask. Og så må man ikke glemme ”skuespillerne”, hvoraf flere af dem faktisk er ganske kendte. Man må sige at mange vil gå langt for at få næste måneds husleje hjem – uanset hvor berømte de er. Resten er formentlig bare med, fordi det er ”cool” at være med i en gyserfilm. Boxen er ikke det store sus og jeg kommer næppe til at se nogle af filmene igen – men den er da sjov at have stående. Og hvis man ikke kan undvære den, er det sikkert muligt at opspore den til en fornuftig pris. Indholdet er som følger:

PYTHON fra 2000, instrueret af Richard Clabaugh med bl.a. Robert Englund og Casper Van Dien.

UNSEEN EVIL (aka THE UNBELIEVABLE) fra 1999, instrueret af Jay Woelfel med bl.a. Tim Thomerson

BUG BUSTER (aka SOME THINGS NEVER DIE) fra 1998, instrueret af Lorenzo Doumani med bl.a. Randy Quaid og STAR TREK-skuespillerne James Doohan og George Takei.

BENEATH LOCH NESS (aka THE EVIL BENEATH LOCH NESS) fra 2001, instrueret af Chuck Comisky med bl.a. Patrick Bergin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar