onsdag den 15. november 2006

Varulve i vanskeligheder

Enkelte film kan få en til at udbryde: Hvad pokker skete der lige der? Det kan være en god oplevelse (som da jeg f.eks. første gang så EVIL DEAD II). Det kan også være en dårlig oplevelse, som f.eks. Wes Cravens CURSED, der har snurret i min dvd-afspiller her til aften. Stort set intet i den film fungerer! Man skulle tro at Wes Craven kunne få noget ud af endnu et samarbejde med Kevin Williamson, men det virker ikke denne gang.

Filmen har ganske vist morsomme øjeblikke, der kan minde lidt om SCREAM - bare helt uden at nå det samme niveau. Det gør skuespillerne heller ikke, dialogen er akavet, klipningen er popsmart og gysene er ynkelige. Og så ligner varulvene noget fra en Disney-film! Virkelig nedtur. Det gør heller ikke det samlede indtryk bedre, at den danske dvd-udgave er lig med den amerikanske PG-13-biograf-udgave, altså en temmelig blodfattig affære. Man kan også få en unrated version fra USA, men det vil næppe gøre den store forskel. Bedre held næste gang, Mr. Craven!

CURSED, USA-Tyskland, 2005. Instruktion: Wes Craven. Medvirkende: Christina Ricci, Joshua Jackson, Shannon Elizabeth, Portia de Rossi, Jesse Eisenberg. Musik: Marco Beltrami.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar