lørdag den 27. januar 2007

Masser af Dario Argento

Jeg manglede noget Dario Argento i min samling, så i går købte jeg de to boxsæt med On Air Videos udgivelser. Syv film og en dokumentar for 200,- kr. i alt. Der skulle i det store hele være tale om pæne udgaver - så kan jeg altid opgradere senere.

7 kommentarer:

  1. Hvor ka man få de bokse henne?

    SvarSlet
  2. Ok, jeg fandt en fællesskandinavisk dvd-boks hos cdon og www.dvd.dk (med svensk cover), men der står den har 9 discs/film? Du nævner 8; tar du fejl eller mangler den danske en film i forhold til den svenske?

    SvarSlet
  3. Der er tale om to forskellige boxe, der begge hedder DARIO ARGENTO COLLECTION. Den ene indeholder TENEBRE, CAT O'NINE TAILS, PHENOMENA og BIRD WITH THE CRYSTAL PLUMAGE - den anden indeholder STENDHAL SYNDROME, SUSPIRIA, PHANTOM OF THE OPERA og AN EYE FOR HORROR. Jeg købte dem i en Bog & Ide-butik. Den store svenske box indeholder de otte nævnte titler samt den Argento-producerede WAX MASK af Sergio Stivaletti.

    SvarSlet
  4. Hvad har "4 mosche di velluto grigio" gjort? Altså dén med de banebrydende slowmotion-effekter og offerets sidste synsindtryk fastfrosset på ligets nethinde! Skal det aldrig lykkes mig at få min gamle vhs-kopi udskiftet med en nyscannet, knivskarp dvd-udgivelse?

    SvarSlet
  5. 4 MOSCHE... er åbenbart fanget i et rettigheds-helvede, der ikke lige er til at løse. Men den skal nok dukke op en dag.

    SvarSlet
  6. Jack: Boksene kan købes i Stereo Studio-forretningerne. De koster 69,95 stykket, og udgaverne er fremragende. Når jeg tænker på, at jeg i sin tid gav 259 kr. for min Anchor Bay Tenebre DVD, der oven i købet mangler en scene i forhold til On Airs danske version!

    SvarSlet
  7. Ifølge Stereo Studios hjemmeside er prisen nu nede på 49,95 kr. pr. box. Det er halv pris i forhold til det jeg gav. Træls at deres butikker ikke findes på Sjælland - men TP Musik er nok for stærke på denne side af Storebælt.

    SvarSlet