onsdag den 28. marts 2007

Horror i en box

I forlængelse af mit køb af JURASSIC PARK-boxen kiggede jeg lidt på nettet efter endnu flere horror-boxe, hvor man kan få stort set alle film i en serie på én gang. Her er en foreløbig liste, der på ingen måde skal forestille at være komplet - den er blot tænkt som inspiration (og som et bud på en indkøbsliste, der kan sønderbombe ethvert budget):

ALIEN: QUADRILOGY. Box med de fire film i to forskellige versioner samt tonsvis af ekstramateriale. Man kan være heldig stadig at finde eksemplarer til 300,- kroner. Boxen er fra Fox.

CHILDREN OF THE CORN COLLECTION. Billig æske fra danske On Air Video, der samler de tre første film. Udgaverne er ikke optimale, men det kan fixes via engelske Anchor Bays box. Er man alligevel i gang med at bestille hjem fra England, byder Buena Vista Home Entertainment på en box med film nr. 4 til 7 i serien!

CRITTERS - THE ULTIMATE COLLECTOR'S EDITION. Alle fire film samlet fra engelske Entertainment in Video.

THE EXORCIST - THE COMPLETE ANTHOLOGY. Flot æske fra engelske Warner med alle fem film. THE EXORCIST er her i den originale biograf-version.

CLIVE BARKER'S HELLRAISER COLLECTION. Billig box fra danske On Air Video med de fire første film. Er man mere kræsen har engelske Anchor Bay en box med de tre første film i luksus-udgaver med en del ekstramateriale. Den kan også fås i en limited edition, hvor dvd-æsken er formet som æsken i filmene.

HOUSE COLLECTION. Alle fire film i en kasse fra On Air Video. Engelske Anchor Bay udgav også en samlet box på et tidspunkt, men den er vist udgået nu.

I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER - THE COLLECTION. Tre gange teenage-gys fra Sony Pictures.

JAWS 2-4: SEQUELS BOX SET. Den første JAWS er ude i utallige udgaver, hvor filmen er den samme fra disc til disc, men hvor omfanget af ekstramaterialet varierer. Så kan man snuppe de tre øvrige film i denne engelske box fra Universal.

JURASSIC PARK: THE ULTIMATE COLLECTION. Denne her kan man få billigt i Danmark for tiden, hvis man er til dino-gys. Selskabet er Universal.

LEPRECHAUN - THE BOX SET. Denne serie er efterhånden nået op på seks film, men med boxen fra engelske Prism Leisure kan man komme i gang med de første fire.

THE NIGHTMARE ON ELM STREET COLLECTION. Den danske udgave udgave fra Sandrew/Metronome er vist svær at opspore, men det skulle være til finde den engelske eller den amerikanske box.

THE OMEN: ULTIMATE COLLECTOR'S EDITION. De tre originale biograffilm, TV-filmen samt det nye remake samlet i en handy kasse fra Fox.

PHANTASM. Alle fire film i serien fra engelske Anchor Bay. Er udkommet som en normal digipack-box og som en deluxe-udgave, hvor dvd'erne er placeret i en af de morderiske flyvende kugler.

PROM NIGHT - THE HAMILTON HIGH COLLECTION. Network i England har lavet denne kasse med de fire film i serien. Efter sigende skulle film nr. 3 være censureret i denne udgave.

PSYCHO COLLECTION I-IV. Engelsk box fra Universal, der kun er interessant, fordi den indeholder PSYCHO IV: THE BEGINNING, der ikke kan fås som enkelt-disc. Desværre er både PSYCHO II og PSYCHO III i fullscreen-versioner i denne box. Universal har også lavet en box med både 1960- og 1998-udgaverne af PSYCHO.

SCANNERS COLLECTION. On Air Video har samlet de tre film i en box, der for tiden kan købes billigt i TP Musik (30 kroner).

TREMORS - ATTACK PACK. Engelsk box fra Universal med de fire film i serien om de underjordiske monstre.

WISHMASTER. Mosaic Movies i England har samlet de fire film om den ondskabsfulde djinn.

Endelig skal jeg selvfølgelig nævne Universals LEGACY COLLECTION-boxe med de klassiske monstre. Der er udkommet seks styk i alt: DRACULA, FRANKENSTEIN og THE WOLF MAN i Europa samt THE MUMMY, CREATURE FROM THE BLACK LAGOON og THE INVISIBLE MAN kun som region 1.

1 kommentar:

  1. Her er mit forslag til det ultimative Horror DVD Box Set:

    1. Pandora's Box (1929)
    2. The Oblong Box (1969)
    3. The Killing Box (1993)
    4. Dead at the Box Office (2005)
    5. Skinner Box (2007)

    En gaveide velegnet ikke mindst til Boxing Day!

    Boxy M.

    SvarSlet