tirsdag den 15. maj 2007

Polanski under pres

Roman Polanskis REPULSION fra 1965 er et unikt og skræmmende mesterværk om en ung kvinde, der oplever både virkelige og indbildte rædsler. Desværre må man sige, at den danske dvd-udgivelse fra Criterion Film ikke er et mesterværk. Billedet er presset sammen, så personerne bliver høje og tynde og bilerne på gaden ligner noget fra en Tintin-tegneserie. Da filmens trailer også ligger på disc'en kan man hurtigt lave en sammenligning og den er helt gal. Det var så endnu en titel på listen over film, jeg skal have købt hjem i en bedre udgave.

3 kommentarer:

  1. ARGH! Jeg har købt samme udgave.. (men altså ikke set den endnu). Sådan noget lort!

    SvarSlet
  2. Prøv lige at gå ind i set-up menuen på dit tv, og kør de forskellige billedformat-muligheder igennem. Mange dvd'er med forvrænget billede mangler i virkeligheden blot den kode, der får tv'et til automatisk at vise billedet i korrekt format, så man må bruge et par sekunder på at gøre det manuelt.

    SvarSlet
  3. Desværre, selv i widescreen ser billedet mærkeligt ud. Problemet med denne udgivelse beskrives på http://www.dvdcompare.net således: There are some encoding errors, and image is "squeezed", and there are some cropping.

    SvarSlet