fredag den 5. oktober 2007

DEADLY BLESSING på dvd

Nu kommer Wes Cravens DEADLY BLESSING endelig ud på dvd. Mange husker vel coveret fra videokassetten med edderkoppen, der er ved at blive slugt. På den nye dvd fra Arrow Films i England er det dog erstattet med et andet mindst lige så stemningsfuldt billede fra filmen. DEADLY BLESSING huskes også for scenen med slangen i badekarret - og så er Sharon Stone med i den! DEADLY BLESSING er på gaden d. 29. oktober, hvor Arrow i øvrigt også udgiver Tobe Hoopers THE FUNHOUSE. Den har dog været ude på dvd i USA før, så det er ikke helt en premiere.

5 kommentarer:

  1. Jeg husker bedst den film, for dens groteske og chokerende slutning.

    Og så er jeg en stor fan af Ernest Borgnine.

    SvarSlet
  2. Herlig nyhed, det var på tide! Jeg har altid holdt af den film, som ud over de ting I nævner også bør huskes for dansk-amerikanske Maren Jensen i hovedrollen og for et velfungerende genbrug af Jerry Goldsmiths Omen-score (arrangeret af James Horner).

    SvarSlet
  3. Det er en rigtig god nyhed, den har man savnet på DVD. Der er ikke lavet ret mange så effektive landlige gys som denne. Og så er Maren Jensen maren jensme sød!

    SvarSlet
  4. Musikken af James Horner er ganske rigtigt et plus, selv om han har hugget det hele fra andre komponister. Desværre er soundtracket kun kommet på en pirat-cd, så det ville være godt med en bedre udgave.

    SvarSlet
  5. Sidder og lytter til soundtrack-cd'en fra Hilary Swank-gyseren "The Reaping", der angiveligt har musik af John Frizzel. Skæring 15, "Locusts", et endnu et skamløst 'lån' fra Jerry Goldsmiths Omen-score. Man er ikke et sekund i tvivl om, hvad klipperen har brugt som temp track.

    SvarSlet