torsdag den 24. januar 2008

Grum fødselsdag

Jeg har fødselsdag i dag, og jeg har fået en masse fantastiske gaver. På dvd er det blevet til BOOGEYMAN 2, CREEPSHOW III, VACANCY, THE STAND, MARY SHELLEY'S FRANKENSTEIN, PHANTOMS, PEEPING TOM, JEKYLL+HYDE, VIERGES ET VAMPIRES, NIGHTMARES & DREAMSCAPES samt dvd-boxen 4 FILMS TO KEEP YOU AWAKE. På cd har jeg fået den nye udgave af Jerry Goldsmiths ALIEN-musik og så har jeg fået 3. bind af zombie-tegneserien THE WALKING DEAD. Herligt, herligt...

5 kommentarer:

  1. Tillykke med fødselsdagen, min ven! Hip-hip-horroooor!

    SvarSlet
  2. 'Nightmares and Dreamscapes'?!
    Heldige asen. Hvor ville jeg dog gerne se 'Battleground' igen... Hurt er eminent. Lagde ikke engang mærke til at det var Mia Sara, der var 'Beautiful Passenger' - damn! :)
    Tillykke. :)

    SvarSlet
  3. Let forsinket tillykke fra Skrækskuret også!

    SvarSlet
  4. Tillykke tillykke.
    Du kan allerede nu glæde dig til "The Baby's room" og "Spectre" fra boksen "Four films to keep you awake". Men vil dog advare imod Creepshow 3, som jeg lige har set. Det er en film, som aldrig skulle være blevet lavet efter min mening :-)

    SvarSlet
  5. Mange tak for jeres hilsener. Jeg glæder mig meget til at se de spanske gysere - og jeg har bestemt ikke de store forventninger til CREEPSHOW III.

    SvarSlet