mandag den 10. marts 2008

Sexede tentakel-tøser fra det ydre rum

DECOYS er en af de dummeste film, jeg nogensinde har set. Man har vel efterhånden vænnet sig til, at film-teenagere ikke er for kvikke, men samtlige medvirkede i denne canadiske produktion er nærmest retarderede. Og manuskriptforfatteren skal nok heller ikke regne med at blive medlem af Mensa.

Lidt om plottet... Luke og Roger er studerende på St. John's College. De møder nogle ekstremt sexede piger, der i den grad flirter med dem. Luke opdager dog hurtigt, at pigerne ikke er menneskelige: De elsker kulde og har nogle mystiske tentakler, der skyder ud fra et hul lige under deres bryster. Kort tid efter må politiet skride ind, da man finder ligene af nogle af de studerende - helt stivfrosne. DECOYS er sludder fra start til slut. Elendige skuespillere, dårlige effekter og en masse genre-forvirring bidrager ikke til oplevelsen og selv ikke de sexede tøser kan redde dette makværk. Og ja, der er selvfølgelig lavet en 2'er.

DECOYS, Canada, 2004. Instruktion: Matthew Hastings. Medvirkende: Corey Sevier, Stefanie von Pfetten, Kim Poirier, Elias Toufexis, Meghan Ory. Musik: Daryl Bennett, Jim Guttridge

Ingen kommentarer:

Send en kommentar