tirsdag den 22. april 2008

Fransk splatter

Et af de senere numre af FANGORIA havde en del artikler om den nye franske bølge af meget brutale horrorfilm. En af disse er FRONTIÈRE(S) af Xavier Gens. Den udkommer på dvd d. 4. juni fra Noble Entertainment, så man i det mindste får mulighed for at se om der noget om snakken - eller om det bare er hype.

At filmen er hård kost advarer man i øvrigt om på filmens svenske cover: "Varning. Filmen innehäller flera våldsamt brutala och provocerande scener".

3 kommentarer:

  1. Fedt cover må man sige. Fransk splatter?? Hmm. Det har jeg vist til gode.

    SvarSlet
  2. Jeg kan anbefale dig at se HAUTE TENSION, der er ude på dansk dvd under titlen SWITCHBLADE ROMANCE. Den er grum - og virkelig god! Husk at slå det franske lydspor til!

    SvarSlet
  3. Ja, den er virklelig god! Desværre er underteksterne på den amerikanske dvd, hvor den hedder HIGH TENSION, dubtitles (altså baseret på den engelske dubbing og ikke en oversættelse fra Fransk). Specielt grelt er det bl.a. dér, hvor amerikanerne mente, der skulle være dialog, som ikke forefindes i den franske tale. Så ser man på undertekser, selvom der ikke er (fransk) tale!! Men rigtig god film!

    SvarSlet