søndag den 24. august 2008

Nyt genoptryk af THE TOMB OF DRACULA

Man kan allerede få den klassiske Marvel-tegneserie THE TOMB OF DRACULA i deres Essential-serie, hvor der er kommet fire bind med sort/hvide genoptryk. På denne måde kan man for få penge få fat i en af de bedste gyser-tegneserier, der nogensinde er lavet. Er man lidt mere kræsen kan man enten opspore de originale hæfter (hvilket formentlig vil koste en formue) eller vente til 1. oktober, hvor Marvel slår til med en lækkerbisken. Her udkommer en moppedreng af en hardcover, nemlig THE TOMB OF DRACULA OMNIBUS VOLUME 1. Her får man genoptryk af de originale hæfter fra nr. 1 til og med nr. 31. Bogen indeholder også GIANT-SIZE CHILLERS nr. 1, WEREWOLF BY NIGHT nr. 15 og GIANT-SIZE DRACULA nr. 2 til 4. Og det hele er i farver! Vildt!

4 kommentarer:

  1. Wauw!! Alle numre kom godt nok på dansk fra Winthers forlag, men det var i forkortede udgaver (der manglede 2-3 sider, så man kunne presse 3 amerikanske blade ind i hvert danske nummer). Nogen idé om, hvad den kommer til at koste?

    SvarSlet
  2. Den vejledende pris er 100 dollar, men pt. står den til 63 dollar hos amerikansk Amazon. I en dansk tegneserie-shop bliver prisen vel 800 kroner eller noget i den stil. Den udkommer med to forskellige forsider.

    Jeg husker godt Winther-hæfterne med deres skrappe farver. Jeg håber, at den nye bog er mere nænsomt farvelagt - men jeg har nu heller ikke noget imod de sort/hvide Essential-udgaver.

    SvarSlet
  3. Ja, uha, de farver var ret grelle. IP udgav også serien og det var i sort/hvid, som jeg dengang syntes passede den meget bedre. De nåede bare ikke at udsende dem alle sammen, før bladet lukkede. Herligt, med alle disse genudgivelser!

    SvarSlet
  4. Og er nogen interesserede i de originale IP-udgivelser fra 70'erne i sort/hvid af DRACULA, VAMPYR og GRU er Lars i Læsehesten (Aalborg) altid leveringsdygtig i komplette samlinger... Det kræver blot at man selv gider finde dem fra rodekasserne og prisen afhænger af dagens humør... Selv har jeg lige fået det første bind af CREEPY ARCHIVES som bare kan anbefales...

    SvarSlet