tirsdag den 21. oktober 2008

THE OMEGA MAN-musikken genopstår

THE OMEGA MAN fra 1971 er en af de efterhånden mange filmatiseringer af Richard Mathesons klassiske vampyr-roman I AM LEGEND fra 1954. Musikken til filmen blev leveret af DOCTOR WHO-komponisten Ron Grainer. I 2000 udgav Film Score Monthly et soundtrack i bare 3000 eksemplarer.

Det blev udsolgt forholdsvis hurtigt, og eksemplarer er siden blev handlet på eBay til groteske summer. CDR-kopier har det også vrimlet med. Nu gider Film Score Monthly ikke finde sig i det mere, så de har ganske enkelt genudgivet THE OMEGA MAN, nu med forbedret lyd og i et ubegrænset oplag. Til gengæld må man nøjes med at læse liner notes på nettet i stedet for i en booklet som i den første version.

1 kommentar:

  1. Spændende! "The Omega Man" har altid været blandt min favoritter, så det er klart et soundtrack, jeg skal have fingrene i :-)

    WB sender i øvrigt deres Blu-ray udgave af filmen på markedet den 27. november. Jeg vil efterfølgende anmelde den på Fiktion & Kultur.

    Filmen får ret gode karaktere for billedesiden af DVDbeaver, der kalder den "a vast improvement" set i relation til dvd-udgaven. Det bliver spændende at konstatere dette ved selvsyn ;-)

    SvarSlet