fredag den 13. februar 2009

NYMÅNE, den næste TWILIGHT-bog, udkommer på dansk i marts

De fleste TWILIGHT-fans har sikkert allerede set den første film flere gange og har gennemtygget bog nr. 1 i den danske oversættelse igen og igen. De mest ivrige har læst hele serien på engelsk, men mange er vilde efter at få flere bøger på dansk. Nu ser det ud til, at man ikke kommer til at vente så længe. Bog nr. 2, NEW MOON, udkommer den 25. marts under titlen NYMÅNE fra forlaget Carlsen/Lindhardt og Ringhof. De 608 sider kommer til at koste 299,95 kroner. Filmudgaven af NEW MOON må man til gengæld vente lidt længere på. I dag er der 280 dage til den amerikanske premiere! Det er den 20. november. Den danske premieredato er endnu ikke fastlagt. Kilde: Kulturplakaten

83 kommentarer:

 1. 1000 tak! :D
  jeg har ledt efter det info over alt!
  Glæder mig suuuuuper meget!
  Nogen ide om hvorfor 3'eren kommer på dansk? :)

  SvarSlet
 2. Det var da så lidt...
  3'eren udkommer på dansk, fordi det kan betale sig!
  ...men jeg går ud fra, at du mener "hvornår" og ikke "hvorfor"! Svaret er, at jeg ikke ved det, men det bliver næppe før til efteråret eller vinter - muligvis i forbindelse med den danske biograf-premiere på NEW MOON. Men nu får vi se...

  SvarSlet
 3. Den bog er bare viiiildt over super nice <3 elsker den så meget :P

  SvarSlet
 4. hej søren kan du sige mig helt ærligt er du nu sikker på new moon kommer i biografen.

  SvarSlet
 5. Hej Anonym. Ja, det er stensikkert, at NEW MOON kommer i biografen, men hvornår den danske premieredato er, har jeg ingen anelse om.

  SvarSlet
 6. hej søren er du sikker på at Twilight kommer på dvd den 19.maj hvis den gør så giv lige en købspris :)

  SvarSlet
 7. Jeg er rimelig sikker på, at den 19. maj holder. Prisen aner jeg ikke noget om. Det er vel noget med 199,- kr. som udgangspunkt, men nogle forhandlere vil formentlig have den til 180,- kr. - eller lavere, hvis der bliver priskrig på netop denne titel.

  SvarSlet
 8. men hvad nu hvis den ikke kommer den 19.maj så tror jeg der er mange fans der bliver surer

  SvarSlet
 9. Man skal vænne sig til, at alle premieredatoer er foreløbige - især hvis de ligger nogle måneder ude i fremtiden. Og hvis man ikke kan vente på den danske dvd-udgivelse, så kan man bare bestille den svenske hjem, når den udkommer.

  SvarSlet
 10. ved du hvad der sker i Midnight sun den aller nyeste bog

  SvarSlet
 11. Nu er MIDNIGHT SUN slet ikke udkommet endnu og det er en bog, der har været en del ballade omkring, fordi nogle kapitler blev lækket til nettet. Stephenie Meyer ender nok med at skrive den færdig på et tidspunkt, men som sagt er der ingen udgivelsesdato endnu. Bogen skulle være historien i TWILIGHT fortalt fra Edwards synsvinkel. Man kan læse nogle af kapitlerne på Stephenie Meyers officielle hjemmeside.

  SvarSlet
 12. Hej alle..
  Lidt info angående prisen på twilight på DVD. I stedet for at købe den til fuld pris i butikkerne i dk, kan i købe den til 119kr (2 disc) og 109kr ( 1 disc) på nettet på cd-wow.com. Det er en rigtig god hjemmeside, og der er super service, så der er ingen problemer med at købe den fra England.

  SvarSlet
 13. hej, ved du om der kommer en nr. 5?

  SvarSlet
 14. Ja, der kommer en nr. 5 på et tidspunkt. MIDNIGHT SUN hedder den. Det er TWILIGHT fortalt fra Edwards synsvinkel. Dele af bogen blev lækket til nettet og derfor havde Stephenie Meyer det dårligt med at skrive den færdig, men nu skulle det officielt være den næste bog, der kommer fra hende. En udgivelsesdato kendes ikke. Man kan læse et par kapitler på Stephenie Meyers egen hjemmeside: www.stepheniemeyer.com

  SvarSlet
 15. hej jeg er en helt ny fan, af Twilight synes at filmen er sindsyg god! hvor mange bøger er der blevet udgivet?! for vil nok igang med at læse dem....

  SvarSlet
 16. Hvor mange bøger er udkommet på dansk?

  SvarSlet
 17. Der er fire bøger indtil videre:

  1. TWILIGHT (er også udkommet på dansk).
  2. NEW MOON (udkommer på dansk i løbet af marts under titlen NYMÅNE).
  3. ECLIPSE.
  4. BREAKING DAWN.

  SvarSlet
 18. ved du hvad dato, den udkommer nr to bog på dansk i marts?

  SvarSlet
 19. Ja, det står øverst her på siden i mit oprindelige indlæg, men jeg gentager det gerne: Den 25. marts.

  SvarSlet
 20. Til Rasmus, jeg har slettet din kommentar, fordi du tilsyneladende afslører handlingen i nogle af bøgerne. Det er snyd overfor de mennesker, der ikke har læst dem endnu. Jeg har i de øvrige kommentarer til dette indlæg svaret på, om der kommer flere bøger.

  SvarSlet
 21. hej søren så hvad kan du sige om at de valgte skuespiller til at spille i TWilight er de de rigtige der spillede rollerne

  Hilsen Rasmus

  SvarSlet
 22. Jeg synes, at filmen er virkelig godt castet. Den slags er selvfølgelig en smagssag, men jeg synes, at alle involverede gør det flot. Især er Billy Burke meget troværdig som Bellas far og Jackson Rathbone er vildt spændende som Jasper.

  SvarSlet
 23. ved du noget om hvornår cd kommer ud helst inden 10. maj

  SvarSlet
 24. Det spørgsmål forstår jeg ikke. Hvilken cd?

  SvarSlet
 25. Soundtrack eller lydbog?

  SvarSlet
 26. begge ting men mest soundtracket fordi Paramore er på + Robert Pattinson men er der også en købs pris på det MANGE TAK FOR AL DEN VIDEN DU HAR OM TWILIGHT TAK TAK

  HILSEN RASMUS

  SvarSlet
 27. TWILIGHT på dansk skulle udkomme som MP3-lydbog den 8. april med en vejledende pris på 199,95 kroner. Der findes to forskellige soundtracks: Et såkaldt 'Original Motion Picture Soundtrack', der dybest set bare er en pop-plade (der er den med Paramore) og et 'Score' - den rigtige underlægningsmusik af Carter Burwell. Jeg har købt den sidste - pop-soundtracks er plat og snyd.

  SvarSlet
 28. Hvor kan man købe den??

  SvarSlet
 29. Øh, i en boghandel, går jeg ud fra.

  SvarSlet
 30. I alle boghandlere eller en speciel

  SvarSlet
 31. Enhver almindelig boghandel, så enkelt er det.

  SvarSlet
 32. kan man også få skuldertasker med twilight motiv på det er det jeg har hørt og hvad med tøj bluser og bukser og alt det der kan man købe det snart fordi man er nu en rigtig stor fan af twilight JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU FOR TWILIGHT

  SvarSlet
 33. hej søren, har du nogle ide om hvornår twilight-elipse udkommer på bog? hvad dato?

  SvarSlet
 34. Jeg går ud fra, at du spørger om, hvornår ECLIPSE kommer på dansk? Svaret er, at jeg ikke ved det. Forlaget har endnu ikke afsløret en dato.

  SvarSlet
 35. hvor kan man købe twilight bog nr 1 på dansk?

  SvarSlet
 36. Jeg ville prøve i en helt almindelig boghandel.

  SvarSlet
 37. mener er der en net side?

  SvarSlet
 38. De fleste boghandlere forhandler også online. Man kan også købe den direkte fra forlaget: www.aschehoug.dk
  Der findes også rene online-boghandlere som f.eks. saxo.com, hvor man kan være heldig at finde et godt tilbud.

  SvarSlet
 39. tak for hjælpen

  SvarSlet
 40. heej søren. ved du om man kan få twilight bogen (på dansk selvf) til ca. 120 kr. ? (hvis man køber den over nettet) og hvis ikk kender du så nogle andre gode onlien hjemmesider hvor man måske kan få den lidt billigere?

  SvarSlet
 41. Nu følger jeg ikke lige med i priserne på denne bog. Prøv evt. at søge på den danske titel TUSMØRKE på www.bogpriser.dk
  Du kan være heldig også at finde et godt tilbud i din egen fysiske boghandel, især hvis den er en del af en større kæde.

  SvarSlet
 42. Hej.... Hvordan kan det være at Eclipse først kommer ud på dansk til efteråret da Ny Måne (New Moon)ud kom 3 måneder efter Twilight (Tusmørke)???

  SvarSlet
 43. Fordi TWILIGHT allerede blev udgivet på dansk i 2005. Det var der så ikke lige så mange, der lagde mærke til. Den nye TWILIGHT-bog er ganske enkelt et genoptryk.

  SvarSlet
 44. Okay... mange, mange tak...

  Det var en stor hjælp...

  SvarSlet
 45. Hej... jeg ville bare vide om du vidste hvornår ECLIPSE udkommer på dansk

  SvarSlet
 46. Ja, det står et andet sted på denne blog. Prøv evt. at klikke på dette link: Alle indlæg om TWILIGHT. Søg og du skal finde...

  SvarSlet
 47. Jeg har læst at new moon kommer i biografen omkring den 7 januar i tyskland. Så omkring der tror jeg også den kommer i Danmark :)

  SvarSlet
 48. Jeg ville nu satse mere på, at den danske premieredato bliver den samme som den amerikanske, nemlig den 20. november.

  SvarSlet
 49. Hej. :D
  Jeg har læst bogen TUSSØRKE, før den kom som film, men jeg læste 2 bøger under dette navn. Er den delt op i to bøger? :b

  SvarSlet
 50. Da TWILIGHT (eller TUSMØRKE) første gang kom på dansk, blev den splittet op i to bind. Det er et klassisk forlags-trick, så man kan få læserne - og ikke mindst bibliotekerne - til at bruge flere penge.

  SvarSlet
 51. Hej søren.

  jeg har læst i 2 første bøger mega mange gange nu men kun på dansk da mit engelsk ikke er på det nivo endnu, men jeg er ved at dø for at finde ud af hvad der sker, så når du finder en fast dato til udkommelsen i Dk Vil du så ikke godt skrive det til mig på: http://www.deviantart.com/ mit bruger navn er Vivprincess. jeg håber du vil gøre det..
  hilsen Viv..

  SvarSlet
 52. Sorry Viv, men jeg har ikke brug for at oprette mig som bruger på endnu en hjemmeside for at kunne sende en besked - der er i forvejen nok at holde styr på. Regn indtil videre med 15. september som datoen på den tredje bog og hold ellers øje med bloggen her.

  SvarSlet
 53. Søren jeg har hørt at den ikke kommer til dk fordi der er ingen forlag som vil udgive den.


  hilsen rasmus

  SvarSlet
 54. Hej Rasmus.

  Jeg forstår ikke dit spørgsmål - hvilken bog er det, du hentyder til?

  Søren

  SvarSlet
 55. Hej... har hørt, at den Eclipse formentlig udkommer i august... er det sandt? For har efterhånden læst Twilight og New Moon et par gange, så mangler VIRKELIG Eclipse.
  Hvornår er det den udkommer?

  SvarSlet
 56. Den seneste dato, jeg har set, er den 7. august, men det kan selvfølgelig ændre sig mange gange. Følg med her på kanalen.

  SvarSlet
 57. Hej Søren

  Jeg har købt den nye twilight film, og undre mig over, hvordan det kan være, at der i filmen mangler nogle scener, som man så i biografen?? Jeg sad og så den med min søster, og vi er begge 120 % sikker på, at der mangler nogle scener. Vi synes det er syndt, da de scener var med til, at gøre filmen mere romantisk! - Ved du, hvordan det kan være??

  Jeg har læst på en anden hjemmeside, at 3. udgave udkommer 7. august :)

  SvarSlet
 58. Hej. Jeg er 120 pct. overbevist om, at der ikke mangler scener i dvd-udgaven i forhold til det, du så i biografen. Det ville slet ikke give mening. Bio-udgaven løber 122 minutter (med 24 billeder pr. sekund). Vores tv-system (PAL) kører med 25 billeder pr. sekund, så en dvd-film vil altså drøne 4 pct. hurtigere over skærmen end i biografen - og 4 pct. fra 122 minutter giver 117 minutter, hvilket er spilletiden på den danske dvd-udgave. Så det er korrekt, at dvd'en er kortere, men den er altså også hurtigere.

  Ja, meget tyder på, at ECLIPSE kommer allerede til august. Det har jeg også nævnt et andet sted her på bloggen.

  SvarSlet
 59. Hej Søren.

  Super fedt du ved så meget om sagaen :)
  Jeg tænkte på, twilight bogen, der er to forskellige "forsider", den med æblet og den med edward og bella. Er der forskel på de to bøger, eller er det fordi den med æblet udkom først (2005) og den anden en nyere udgave?

  På forhånd tak.

  Hilsen Anonym

  SvarSlet
 60. TWILIGHT er udkommet på dansk hele tre gange, men indholdet er det samme. Først i 2005 fra forlaget Sesam med et grimt cover, hvor bogen var splittet op i to bind (et smart forlags-trick for at bibliotekerne til at købe nogle flere eksemplarer), så fra Carlsen tidligt i år med filmforsiden og så endnu en gang fra Carlsen med den originale forside med æblet.
  Jeg er dog ikke i tvivl om, at forlaget ikke har noget imod, at du køber begge udgaver.

  SvarSlet
 61. Hej Søren.

  Ved du om Stephenie Meyer skriver Midight Sun færdigt? Og vornår skulle den udkomme?

  Hilsen mig

  SvarSlet
 62. Jeg har allerede skrevet om MIDNIGHT SUN i nogle af de andre kommentarer. Det er nok ikke en bog, der bliver skrevet færdig lige med det samme, så man må vente med tålmodighed.

  SvarSlet
 63. Hey Søren!
  Ved du hvor mange eksemplarer New Moon har solgt verden over?

  SvarSlet
 64. Jeg har ingen ide om hvor mange eksemplarer NEW MOON lige har solgt, men der er blevet langet mindst 25 eksemplarer af TWILIGHT-bøgerne over disken globalt set.

  SvarSlet
 65. Hej Søren

  Ved du hvornår 4`eren af Twilightsagaen udkommer på dansk?
  Har hørt at den udkommer op til jul, men ville lige tjekke...

  SvarSlet
 66. Forlaget har selv sagt foråret 2010, men det kan da godt være, at de strammer balderne og sender den ud tidligere - men den endelige dato er altså ikke bekræftet endnu.

  SvarSlet
 67. Hej.

  Ved du hvornår bogen Eclipse udkommer på dansk?

  SvarSlet
 68. Ja, det har jeg svaret på et par gange. Prøv f.eks. at kigge her: TWILIGHT kommer i en ny indpakning....

  SvarSlet
 69. Hej.
  I følge Hillerød bibliotek, så udkommer bog nr. 3 på dansk den 15. august, og nr. 4 udkommer på dansk til november :)

  SvarSlet
 70. Hej!

  Jeg er 99% sikker på at Eclipse bogen udkommer på dansk den 7. august.
  Så har jeg to spørgsmål til dig Søren: Har du ingen ide om hvornår Breaking Dawn bogen udkommer på dansk?
  Og kan man kun få Twilight coveret med æblet på engelsk?
  Og lige et sidste spørgsmål!! :D
  : er de svære at læse på engelsk? (tror nemlig ikke jeg kan vente)

  SvarSlet
 71. Det meste af det, du spørger om, er allerede besvaret i andre indlæg og kommentarer, men hvad pokker... Forlaget har selv sagt foråret 2010 om en dansk udgave af BREAKING DAWN, men alt kan ændre sig i denne verden. Coveret med æblet kan man også få på det nye danske oplag af TWILIGHT. Bøgerne er meget nemme at læse på engelsk - på Stephenie Meyers officielle hjemmeside kan man hente nogle kapitler, man kan teste sig selv af på.

  SvarSlet
 72. Heej, jeg kunne rigtig godt tænke mig Twilight bøgerne 1 & 2 på dansk, er der nogle der har en idé til hvor man kan købe dem 'billigt' på nettet?

  SvarSlet
 73. Man kan søge på www.bogpriser.dk og være heldig at finde et godt tilbud. Ellers har de større boghandlerkæder og supermarkeder sikkert ofte et godt tilbud... men det skal man selvfølgelig lige være heldig at falde over.

  SvarSlet
 74. Hej Søren?

  Ved du hvornår 3'eren udkommer på dansk?? xD

  P.s New Moon kommer i biografen D.20/11 8D. Jeg er nemlig selv læst NyMåne... Og jeg glæder mig vildt meget til at den kommmer i biografen.

  SvarSlet
 75. Øh, ja, det har jeg efterhånden svaret på et par gange i andre indlæg. Prøv evt. at klikke her: Twilight

  SvarSlet
 76. Hej søren..
  inde på denne side aschehoug.dk søgte jeg på bog 3 eclipse og der kom den så frem men er den på dansk eller engelsk?? ved du det er nemlig total fortabt er lige blevet færdig med 2'eren og skal bare i gang med 3'eren snart håber du kan hjælpe mig...

  SvarSlet
 77. Det er forlaget, der ikke lige har fået opdateret info på den af deres hjemmesider. Nu er det sådan, at TWILIGHT-bøgerne udgives af Carlsen, et af de mange forlag under Lindhardt og Ringhof. Hvis du kigger på Carlsens hjemmeside, dukker bogen op under den rigtige danske titel, nemlig FORMØRKELSE - og den er selvfølgelig på dansk. Er på gaden den 7. august.

  SvarSlet
 78. Okay mange tak..

  ps det er helt vildt fedt at du ved så meget om twilight..:)

  SvarSlet
 79. hej søren..
  ved du hvornår nymåne på film kommer som dvd?? :)

  SvarSlet
 80. Det aner jeg ganske enkelt ikke. Filmselskabet har ikke meldt det ud og det vil de næppe gøre før filmen har haft biografpremiere - det handler jo om at lokke så mange som muligt i biffen i stedet for at tænke "den kommer jo snart på dvd".

  SvarSlet
 81. ville høre om du kunnr fortælle mig hvornår "breaking dawn" udkommer på dansk?

  SvarSlet
 82. BREAKING DAWN udkommer på dansk den 6. november med titlen DAGGRY.

  Og nu har jeg svaret på dette så mange gange, at denne tråd lukkes for flere kommentarer. Jeg har ikke noget imod at svare på spørgsmål, men meget af det, der spørges om, er forlængst besvaret i andre indlæg på denne blog.

  SvarSlet