søndag den 8. februar 2009

Hele verden har fået TWILIGHT-feber

TWILIGHT-fænomenet spreder sig over hele verden som en steppebrand. Her i landet har den romantiske vampyrhistorie også bidt sig fast, selv om der til en vis grad er tale om et importeret hysteri. Den første danske udgave af Stephenie Meyers TWILIGHT udkom i 2005 uden at det førte til tumult i boghandlerne. Imens fik de i alt fire bøger et stadigt større publikum i udlandet og med filmudgaven er det gået helt amok. Nu er der flere film på vej og de øvrige bøger kommer også på dansk. Om kort tid sprøjtes de første dvd-udgaver af den første film ud på markedet og jeg må sige, at man vil forsøge at udfordre økonomien hos de mange TWILIGHT-fans. Ikke alene kan man købe den almindelige dvd- eller Blu-ray-udgave. Der er også meget andet at kaste sig over.

Den amerikanske boghandler-kæde Borders sælger deres helt egen dvd-udgave, der byder på eksklusive interview og reportager fra filmens premiere. 10 postkost er der sandelig også med i den lækre æske. Dvd'en udkommer den 21. marts. Så har man lige et par måneder til at spare sammen til den næste deluxe-udgave, der kommer fra amerikanske Amazon den 5. maj. Det er en Blu-ray-udgave i endnu en smart indpakning. Her får man både et soundtrack, et ur, et armbånd, postkort og en masse andet.

Jamen dog... Bemærk: Dette er amerikanske udgivelser og de vil formentlig ikke kunne afspilles i en europæisk dvd- eller Blu-ray-afspiller. Og hvis man har flere penge kan man også investere i bogen TWILIGHT: THE COMPLETE ILLUSTRATED MOVIE COMPANION af Mark Cotta Vaz.

1 kommentar:

  1. På www.moviemerchandise.dk har de masser af tingene rigtigt billigt

    SvarSlet