torsdag den 19. marts 2009

Fiskeren med krogen vender tilbage

Under 4. juli-festlighederne i en lille by i Colorado laver en flok unge en practical joke, der ender galt, så en af dem dør. De fire ansvarlige, Amber, Colby, Zoe og Roger, vil/kan ikke afsløre, at de stod bag joken, så de sværger at tage hemmeligheden med sig i graven. Et år senere modtager Amber 50 sms'er med beskeden 'Jeg ved hvad du gjorde sidste sommer'. Snart jages de fire teenagere af en fisker med en stor krog.

Hør, det lyder da som en film, jeg har set engang, men den foregik i en lille by ude ved kysten. Ja, det er den samme film, blot forklædt som en sequel. I'LL ALWAYS KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER er en direkte til dvd-fortsættelse til de to film med Jennifer Love Hewitt. Fiskeren er nu blevet til en vandrehistorie, de unge fortæller, men der er åbenbart nogle, der tager historien meget alvorligt.

Desværre tager producenterne ikke deres publikum alvorligt og selv om denne film udnytter sin location optimalt med smukke landskabsbilleder, er det sløjt med gysene. Mordene er klippet på denne hidsige musikvideo-agtige facon, der gør, at al energi drænes fra scenerne. Og slutningen er så plat, at man tror, det er løgn.

I'LL ALWAYS KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER, USA, 2006. Instruktion: Sylvain White. Medvirkende: Brooke Nevin, David Paetkau, Torrey DeVitto, Ben Easter, Seth Packard. Musik: Justin Caine Burnett.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar