torsdag den 7. januar 2010

Guillermo del Toro-vampyrer på dansk

Instruktøren Guillermo del Toro og forfatteren Chuck Hogan udgav sidste år THE STRAIN, første bind i en trilogi om vampyrer. Bogen skulle være en ekstremt underholdende omgang skæg og ballade. Nu kommer den så også på dansk, takket være forlaget Hr. Ferdinand i en oversættelse af Mich Vraa. Titlen bliver BLOD og bogen er på gaden den 17. marts.

Den officielle danske synops lyder således: "De har altid været her. Vampyrerne. I hemmelighed og i mørke. De venter. Nu er tiden inde. En Boing 777 ankommer til JFK lufthavn i New York og er på vej over landingsbanen, da den pludselig stopper. Alle vinduesskodder er trukket ned. Alt lys er slukket. Al kommunikation med flyet tavs. Bortset fra et nødsignal som sendes ud til CDC – Center for forebyggelse af sygdomsspredning. Professor Goodweather, leder af en specialtrænet afdeling for biologiske trusler, modtager opkaldet og rykker ud til flyet. Hvad han møder ombord, får blodet til at isne i hans årer".

De to følgende bøger i serien, THE FALL og THE NIGHT ETERNAL, har i følge forlagets hjemmeside allerede fået de danske titler MØRKE og DEN EVIGE NAT.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar