torsdag den 17. marts 2011

Bikini-piger massakreres af mekaniker

En flok piger er på vej til stranden for at deltage i en fundraiser, hvor de skal vaske biler - selvfølgelig klædt i bikini for at lokke flere kunder til. Desværre bryder deres bus ned undervejs - lige ud for en tilsyneladende øde benzinstation. En af gutterne, der er med, forsøger at reparere bussen, men da det vil tage mindst et par timer, går pigerne i gang med at tilbyde vask til de forbipasserende biler. Men på benzinstationen bor en blodtørstig tosse, der har en rigtig dårlig vane: Han slår folk ihjel og dænger ligene til med isterninger.
Når man sætter sig ned for at se en slasherfilm med titlen BIKINI GIRLS ON ICE, så ved man godt, at det næppe bliver den største oplevelse nogensinde. Det er ren sjov og ballade, og så er det bare med at sætte den kritiske sans på standby. Men desværre kan BIKINI GIRLS ON ICE dårligt nok tilbyde sjov og ballade... og så ser det altså skidt ud.

Filmen er en canadisk independent-produktion og er instruktøren Geoff Kleins debut bag kameraet. Budgettet er i omegnen af en million kroner, så det er ikke de største stjerner, der optræder her. Kun få af dem har mere end et par film på cv'et. Ingen af dem brænder for alvor igennem, bortset fra William Jarand som den bindegale morder. Han er virkelig energisk og hidsig i de ganske fornøjelige drabsscener. Desværre er disse scener temmelig blodfattige, så han er i det mindste med til at sætte lidt fut i det hele.
Samlet set er BIKINI GIRLS ON ICE dog en kedsommelig affære, som de mange piger i bikinier ikke kan redde. Selv krydderi som et enkelt pigekys og et par nøgne bryster kan ikke skjule, at filmen bare ikke fungerer - og så er det jo bekymrende, at der i slutningen lægges op til en fortsættelse. På dvd-udgaven fra Another World Entertainment finder man diverse ekstramateriale i den lettere ende.

BIKINI GIRLS ON ICE, Canada, 2009. Instruktion: Geoff Klein. Medvirkende: Cindel Chartrand, Danielle Doetsch, William Jarand, Suzi Lorraine, Christina Sciortino. Musik: Benjamin Beladi, Michael Vickerage.

1 kommentar:

  1. Man skulle tro at dette var en sjov film pga babefaktoren, men det er desværre direkte det modsatte. "Bikini Girls On Ice" er utrolig svært at holde af. Nærmest som naboens bastard-søn, der hele tiden hugger ens frokostpenge.. Ulidelig og en af de absolut ringeste horrorfilm jeg længe har set...

    SvarSlet