mandag den 25. juli 2011

Minianmeldelse: 30 DAYS OF NIGHT: DARK DAYS

Stella, der overlevede vampyrernes angreb på Alaska-byen Barrow, er på et korstog for at få verden til at bekæmpe blodsugerne. I Los Angeles bliver hun opsøgt af en lille gruppe vampyr-jægere, der har en usædvanlig hjælper. Ben Ketais direkte til dvd-sequel til David Slades fremragende film er en typisk omgang trivi-horror, der forsøger at være lidt sej à la BLADE, men det fungerer bare ikke. Småkedelig og uambitiøs - og slutningen er helt godnat.

30 DAYS OF NIGHT: DARK DAYS, USA, 2010. Instruktion: Ben Ketai. Medvirkende: Kiele Sanchezm, Rhys Coiro, Diora Baird, Harold Perrineau, Mia Kirshner. Musik: Andres Boulton.

5 kommentarer:

 1. Jeg har også set den, og er helt enig. Det var en meget lunken oplevelse, der slet ikke kunne måle med den første i serien, men hey... den var vel også relativ succesfuld, så gælder det jo bare om at spinde guld imens man kan.. og er det bare mig eller minder den slet ikke om "Dark Days" i tegneserieformat? det er godtnok ved at være et stykke tid siden at jeg har læst, men synes bestemt ikke der var overvældende med lighedspunkter..?

  SvarSlet
 2. sjovt jeg tænkte også på at den mindede om dark days.......er også enig ellers.....surt når nu den første var fremragende

  SvarSlet
 3. Jeg har ikke læst nogle af 30 DAYS OF NIGHT-tegneserierne; især fordi stilen og tegningerne ikke har appelleret til mig... men måske er jeg gået glip af noget?

  SvarSlet
 4. @ Søren: ang. tegneserierne, så har jeg læst den som den første film er baseret på (+ et par andre, mener jeg) og husker det som ret forrygende læsning - og ikke mindst en både smuk og skræmmende visuel oplevelse - men hvis ikke stilen tiltaler dig, er der måske ikke så meget at komme efter. Men giv den evt. et skud næste gang, du falder over den ...

  SvarSlet
 5. Jeg ender nok med at give serien en chance en dag.

  SvarSlet