søndag den 28. august 2011

Der er mange måder at sælge DEADLY BLESSING på - her er fire eksempler

Engelske Arrow Films har før udgivet Wes Cravens DEADLY BLESSING, men nu skal den altså lige have en deluxe-behandling fra den afdeling af selskabet, der hedder Arrow Video. Den 14. november udkommer filmen igen med et festfyrværkeri af nyt ekstramateriale som f.eks. en introduktion af Michael Berryman og et kig på den ikoniske skuespillers karriere. Der følger også en booklet af Kim Newman med samt et nyt, skræmmende cover af Gary Pullin.

Det giver selvfølgelig anledning til lige at tage et kig på nogle DEADLY BLESSING-forsider, så her er den danske salgs-VHS-kassette fra Nordisk Film, dvd'en fra Arrow Films, dvd'en fra danske NTC Film og endelig den kommende dvd fra Arrow Video.

2 kommentarer:

  1. Bemærker, at dansk-amerikanske Maren Jensen er helt forsvundet fra forsiderne, selvom hun spiller hovedrollen. Hendes karriere blev efter denne film og tv-serien "Battlestar Galactica" ødelagt af sygdom, og så sent som i går aftes emailede jeg med en bekendt i Los Angeles, der ligesom jeg er interesseret i at vide, om hun sidder glemt og trist på et eller andet hjem derovre. Hollywood er virkelig en by, der kan finde på at sluge folk levende og spytte dem ud igen, hvilket disse covers giver et meget godt indtryk af.

    SvarSlet
  2. Den danske udgave er efter min mening helt klar en vinder af bedste cover i det felt dér. Ville dog være endnu bedre, hvis den havde samme bloddryppende skrift, som findes på den danske plakat.

    SvarSlet