tirsdag den 23. august 2011

Ny dansk horror-blog lanceret

Robert Johannes Rasmussen har lavet en spin-off-blog til sin egen Fiktion & Kultur, nemlig Gys, Gru & Gåsehud, der udelukkende handler om horror. Fokus er på nyheder og trailere.

12 kommentarer:

 1. ...der er efterhånden så mange danske horror-blogs og hjemmesider, at jeg måske skulle overveje at gå på pension. Hmmm...

  SvarSlet
 2. Robert Johannes Rasmussentirsdag, 23 august, 2011

  Det ville jeg blive meget ked af, hvis du gjorde, Søren! Din blog er trods alt stadig den, jeg klikker først ind på hver dag! ;-)

  SvarSlet
 3. Jamen, så må jeg hellere blive ved med at levere stof(fer) til de danske horror-junkier ... men kan sgu godt mærke, at døgnet kun har 24 timer.

  SvarSlet
 4. Jeg ville personligt være meget ked af det, hvis du nedlagde bloggen, blot fordi der er et dusin andre danske horrorblogge og -sites. At lave en horrorblog er jo ikke nødvendigvis det samme som at lave en GOD horrorblog. Personligt gider jeg ikke rigtig bruge tid på blogge, der mest blot smider nogle bluray-scans op af de seneste horrorfilm og linker til de mest kendte andre internationale og danske filmsites og så tror, at det dermed er interessant. Skræk & Rædsels varietet og personlighed gør en kæmpe forskel. Bliv her venligst, Søren! xD

  SvarSlet
 5. Sørens horrorblog er i min optik en af de bedste, hvis ikke dén bedste, herhjemme ... og én af grundene til, at jeg selv kastede mig over lanceringen af min egen horrorblog. Sørens horrorskriverier er inspirerende læsning, og han formidler formidabelt! Men der kan vel kun være for lidt forkus på horror ... eller? Jeg er i hverfald altid glad, når en ny blog melder sin ankomst.

  Tilstedeværelsen af Blu-ray-scans - eller billeder og scans i det hele taget - gør hverken en god eller dårlig blog. Men hvis brugen af billeder og scans underbygges med informationer og et personligt tilsnit kan det ikke være helt uinteressant. Et scan i sig selv giver ikke noget, men hvis det bruges til at formidle en nyhed, så synes jeg ikke, det skal klandres, at man bruger det.

  Og at man linker til andre horrorsites er jo blot en tilkendegivelse af, at man synes om disse ... og gerne vil sprede budskabet om de gode siders eksistens. Et cadeau, om man vil.

  Blot et indspark fra en horrorblogger-novice, der snart uploader mange flere Blu-ray-scans ... med tilhørende informationer! ;-)

  Og som skrevet tidligere: Ja, det ville være trist, hvis Søren ikke fortsatte. Han er først på min blogliste!

  SvarSlet
 6. Det var da fa'ens som folk tager mine indlæg personligt. Forleden var det Søren selv, og nu dig, Robert. Haha.

  Jeg har klikket på Sørens link til din blog, men jeg har ikke læst noget, så det er bestemt ikke din blog som sådan at jeg omtaler - mine kommentarer var generelle og omhandler i virkeligheden mit syn både på danske og udenlandske blogge (du siger godt nok heller ikke, at jeg taler om din blog, men dit indlæg kommer som svar på mit, så jeg går ud fra, at der er sådan).

  Men nuvel, skal der diskuteres så skal der diskuteres. Nej, jeg synes ikke filmblogge, der udelukkende poster scans af dvd'er og blu-rays umiddelbart er interessante. Der findes 27 billioner blogge, der ser ens ud. Og selv hvis teksten nedenunder er velskrevet og udviser stor personlighed, hvad hjælper det så hvis læseren allerede er draget videre i Cyberspace, fordi bloggen lignede de andre. Jeg forstår godt det der med, at det kan være mere svært at lave en blog med et *anderledes* look, end det fx var med de gamle fanzines, der blev trykt på dødt træ, men man kan komme langt med at tænke kreativt mht. billedmateriale.

  Nu skal Sørens blog jo ikke nødvendigvis bruges til "Se hvordan det SKAL gøres", men Søren BRUGER jo rent faktisk meget andet billedmateriale end bare omslagsscans. Han bringer indlæg om gamle mølædte udgivelser, fotos fra messer, eller som her en post om en anden blog. Blogge, der udelukkende omhandler nye udgivelser med disses scans, synes jeg ikke er specielt interessante.

  Jeg vil også stå fast ved, at links til de samme 10-15-20 danske & udenlandske filmsites ikke nødvendigvis er interessant, men, nuvel, du mener noget andet og det er helt fint. Held og lykke med din blog. Jeg håber, den bliver god.
  [note til mig selv: Jack, nu holder du satme op med at udspye dit had på andre folks pæne blogge. Det kan du sgu gøre på din egen lorteblog! PS: husk at slette denne note før du poster indlægget!]

  SvarSlet
 7. Søren hvis du stopper vil mit skrig, i rædsel minde om brusescenen i Psycho og selv uden violiner vil naboen gå bange i seng...!

  SvarSlet
 8. Bare rolig, jeg stopper ikke uden videre. Men det er tidskrævende at lave denne blog og der også andre ting, jeg prioriterer at have tid til. Og så skal der også tjenes penge til dagen og vejen og horror-indkøbene.

  SvarSlet
 9. Skræk og Rædsel er uden tvivl den bedste danske horror blog efter min mening, og selv tjekker jeg den flere gange om dagen, hver dag. Det er samtidig den mest personlige horror blog jeg er stødt på, og det er bl.a. det der tiltaler mig. Jeg kan dog godt forstå at du føler det kan være svært at få tid til Søren, kender det selv fra arbejdet med Horror Unrated. Man vil gerne gøre det så godt som muligt, men det kan altså være svært at få tid til da der som sagt også er andre ting der skal prioriteres. Men vi håber du finder tid til tasterne fremover!

  SvarSlet
 10. :O) Vi fan´s har talt! Du bliver: BASTA! :O)

  SvarSlet
 11. It would be a shame to quit now...

  SvarSlet