tirsdag den 23. august 2011

Fyld hullerne ud i Hammer-samlingen

Er man til gode, gamle Hammer-film, så kommer her et godt tip til at få fyldt nogle af hullerne i samlingen ud. Den 12. september sender Icon Home Entertainment fire dvd'er ud på det engelske marked til budgetpris. Der er tale om CAPTAIN KRONOS - VAMPIRE HUNTER, THE ABOMINABLE SNOWMAN, X: THE UNKNOWN og en dobbelt-dvd med THE QUATERMASS XPERIMENT og QUATERMASS 2.

7 kommentarer:

 1. Det lyder dæleme godt. En double-bill med The Quatermass Xperiment og 2'eren til en yderst favorabel pris! det er næsten for godt til at være sandt! - gad vide om udgivelserne så er gode nok, anyway! den skal bestilles! og så tager vi lige endnu en Peter Cushing-classic med også i form af The Abominable Showman...

  Sande juveler fra Hammers arkiver!

  SvarSlet
 2. Hvordan kan man lave så grimt et cover til så god en film?

  SvarSlet
 3. Nu er det jo udgivelser til budgetpris (omkring 40,- kroner), så der har nok ikke været råd til mere, ;-)

  Jeg mangler filmen i samlingen, så denne bliver købt hjem - og det meste af tiden står den jo på hylden, så man ikke kan se coveret.

  SvarSlet
 4. Mallrat: The Abominable Showman - det lyder godtnok mere originalt end den oprindelige titel... ;-P

  SvarSlet
 5. Abra: ha ha ha, ja det lyder jo meget bedre end den mere kendte titel. Men der er vist ingen tvivl om at Cushing var en showman...
  En lille type-o... ha ha ha..

  SvarSlet
 6. Desværre tyder mange af de seneste kommentarer på Amazon på, at disse udgivelser skulle være af en forfærdelig kvalitet mht. lyd og billede. Øv, siger jeg bare.

  SvarSlet
 7. I øvrigt er de begyndt at genoptrykke filmplakater fra arkivet:
  http://art.hammerfilms.com/index.cfm

  SvarSlet