tirsdag den 20. september 2011

Freddy Krueger kigger ind

Der har været mange boxsæt med A NIGHTMARE ON ELM STREET-serien, men det forhindrer ikke filmselskaberne i at finde på nye varianter. Og en drømme-dæmon som Freddy Krueger kan man i hvert fald ikke holde nede. Her er forsiden på en box, der udkommer fra Warner i England den 17. oktober - både som dvd og Blu-ray. Dagen efter udkommer en A NIGHTMARE ON ELM STREET-box i Danmark - også fra Warner. Det bliver kun på dvd og ifølge omslaget er der otte skiver i æsken. Da den oprindelige serie er på syv film, må der altså være tale om en bonus-disc.

7 kommentarer:

 1. Warner Brothers sender i hvert fald stensikkert en 8-disc dvd-boks (ikke Blu-ray) på markedet herhjemme den 18. oktober. Ligeledes udgiver de "Wes Cravens New Nightmare" på single-dvd.

  SvarSlet
 2. Takker for info. Ved du om der er en bonus-disc med, når der nu er otte skiver i boxen? Jeg har også set en udenlandsk otte-disc-box, der indeholdt FREDDY VS. JASON.

  SvarSlet
 3. Det er sløjt med info, ang. udgivelsen. Men ja, jeg vil tro, at der er tale om en bonus-disc. Jeg sender dig lige et billede af den danske box-art - hvis du da ikke allerede har den - samt et kedeligt pdf-dokument med lidt sparsom info. :-)

  SvarSlet
 4. Mange tak. Det må være en bonus-disc, når de skriver 7 film på omslaget.

  SvarSlet
 5. Ved i om der er danske tekster på blu ray udgivelsen som udkommer i england?

  SvarSlet
 6. Ifølge info hos Play.com - som plejer at være ganske pålidelige hvad angår den slags - så er der kun engelske subs på udgivelsen.

  http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/20482915/A-Nightmare-On-Elm-Street-Films-1-7-Box-Set/Product.html?searchtype=allproducts&searchsource=0&searchstring=a+nightmare+on+elm+street&cur=258&urlrefer=search

  SvarSlet
 7. Indtil videre er det kun engelske undertekster, der er angivet, men nu er engelske forhandlere ret håbløse til at oplyse den slags. Vi må se, når der kommer nogle anmeldelser eller et scan af bagsiden.

  SvarSlet