lørdag den 4. august 2012

Arrow udgiver Lucio Fulcis ZOMBI 2

Det nye cover er skabt af Graham Humphreys.
Man kan allerede få Lucio Fulcis ZOMBI 2 i en special-udgave på dvd og Blu-ray fra amerikanske Blue Underground, men nu vil Arrow Video også være med på vognen. Filmen udkommer den 26. november på både dvd og Blu-ray. Sidstnævnte vil også være tilgængelig i en steelbook-udgave. Der vil være bunker af ekstramateriale og en masse andet gejl.

11 kommentarer:

 1. Jeg har allerede Blue Underground's rigtig smukke blu-ray udgave, så denne springer jeg over. Er de ikke begyndt at malke geden lige rigeligt nok?

  SvarSlet
 2. Det er vel fair nok, at et engelsk selskab gerne vil udgive filmen i England. Så kan man diskutere om det er at malke geden, at Arrows version indeholder noget andet ekstramateriale end Blue Undergrounds version ;-)

  SvarSlet
 3. Joh, men mon ikke at ekstramaterialet i bund og grund er det samme. De samme personer kan vel ikke ha' meget andet at sige end de allerede har sagt...

  SvarSlet
 4. Det er selvfølgelig en pointe og man kan reelt ikke vide det, før man har haft skiven i maskinen (eller læst nogle anmeldelser).

  SvarSlet
 5. Øv, det er ondt det her! Ekstramaterialet på Arrows version ser godt nok saftigt ud, men mangler et par af de bedste fra Blue Undergrounds! Så skal man også have 2 eksemplarer af den stående!

  SvarSlet
 6. Der er selvfølgelig en fysisk udfordring i at få reolerne til at rumme mere. Rent økonomisk, så kan man evt. vente med at købe filmene, når de er kommet på tilbud.

  SvarSlet
 7. At det skulle være at "malke geden" at et selskab udgiver en lokal udgivelse er da noget vrøvl. Så er de fleste af AWE's udgivelser jo også overflødige, da du "blot" genudgiver udenlandske titler iført danske undertekster. Det er altså stort set stadigvæk kun filmnørderne (os!), der bestiller udenlandske udgivelser over nettet. Langt de fleste "almindelige" mennesker køber stadig de lokale udgivelser, om de så bor i UK eller Danmark.

  SvarSlet
 8. Jeg tvivler på at der er mange "almindelige" mennesker der overhovedet køber Zombi 2...

  SvarSlet
 9. Hey, jeg er sgu da ganske normal og jeg ejer kun 2 forskellige eksemplar af Zombi 2, så det med en 3. i samling kunne være oplagt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har kun én variant af ZOMBI 2 indtil videre, men det kan måske ende med at blive flere. CREEPSHOW er jeg oppe på tre varianter af.

   Slet