fredag den 24. august 2012

THE FOG spøger igen på cd

Mange af John Carpenters film er kendt for deres minimalistiske og hypnotiske scores, der er komponeret af instruktøren selv - ofte i samarbejde med Alan Howarth. Mange fans har nok HALLOWEEN-musikken som deres favorit, men jeg tror også, at THE FOG er et hit ude i folks soundtrack-samlinger. På de oprindelige lp- og cd-udgivelser af THE FOG var der bare 8 tracks, men siden udgav Silva Screen en udvidet udgave med 14 tracks (hvor det ene var John Housemans historie fra filmens indledning og det andet var et interview med Jamie Lee Curtis).

Nu synes Silva Screen, at THE FOG skal have endnu en udgivelse - denne gang på en dobbelt-cd. Her får man hele 34 tracks. Den ene cd er identisk med den udvidede udgave, som Silva Screen udgav i sin tid, mens den anden cd indeholder hele det originale score. Cd'en udkommer den 8. oktober i England og den 16. oktober i USA.

3 kommentarer:

  1. Jeg ejer den udvidede Silva Screen-cd med de 14 tracks... og kan på det varmeste anbefale alle horrorfans eller bare soundtrackfans at anskaffe dette album... det er virkelig fremragende!

    SvarSlet
  2. Such eerie music in The Fog

    SvarSlet
  3. Just got it. A must-have.

    SvarSlet