lørdag den 13. oktober 2012

En ny omgang After Dark-film på vej

Der er stadig liv i After Dark Films - selskabet, der før stod for 8 Films To Die For: After Dark Horrorfest-festivalerne og som nu selv producerer gysere under varemærket After Dark Originals. Anden runde af disse film er på vej, og tre titler er indtil videre blevet annonceret. Det drejer sig om DARK CIRCLES, skrevet og instrueret af Paul Soter, RED CLOVER, skrevet af Anthony C. Ferrante og instrueret af Drew Daywalt samt ASYLUM, skrevet af Chris Mancini og instrueret af Todor Chapkanov.

Nu er disse After Dark-film en blandet landhandel, men det kan jo være, at der grumt guf blandt de i alt otte titler, der ender med at være med i After Dark Originals 2.

3 kommentarer:

 1. Jeg synes, jeg bliver ved at give After Dark-filmene chancer, men det er bare aldrig helt godt! Ordet kedeligt er vidt meget passende. Lidt som, apropos, Asylum, dog alligevel ikke helt så slemt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har langt fra set dem alle, men har f.eks. været glad for LAKE MUNGO, SECONDS APART og FERTILE GROUND. Men der er sandelig også møgfilm imellem.

   Slet
 2. Jeg så også LAKE MUNGO forleden og synes, den var rigtig god. Men der vil jo altid være fusere imellem, ligesom med MASTERS OF HORROR-filmene.

  SvarSlet